felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Az ebay kísérteties festménye

Az ebay kísérteties festménye

2000-ben egy névtelen ebay felhasználó árusítani kezdett egy festményt, ami vélhetőleg Bill Stoneham munkája volt. Ez a festmény ma már a legkísértetiesebb műalkotások rangsorában az első helyet foglalja el.

A festményen egy kisfiú látható, aki egy üvegajtó előtt áll egy félelmetes babával az oldalán. Aki látta a festményt, azt mind kiverte a víz, rosszullétre, hirtelen gyengeségre panaszkodott. Nem csoda, hogy felkapottá vált, és hollywoodi sztárok is birtokolták már.

Az utolsó tulajdonosa egy házaspár volt, ők is az ebayen igyekeztek megszabadulni tőle. Gyakori volt, hogy vendégeik megmozdulni látták a festményt, vagy a kisgyerekek sikítva menekültek ki a szobából, aminek a falán a festmény függött. A felnőttek úgy érezték, egy láthatatlan kéz ragadta meg őket, mások pedig azt mondták, hirtelen, szinte robbanásszerűen forró lett a levegő, mintha egy kemencébe pottyantak volna.

10421144_993064517392988_338528163173109130_n

Még azok is furcsa jelenségekről számoltak be, akik interneten keresztül látták a festményt. Nyugtalanságról, rossz érzésről írnak, mintha a festmény már a puszta látványával terrorban tartaná őket. Egy férfi azt is állította, a vadonatúj nyomtatója nem volt hajlandó kinyomtatni a festményt, pedig a gép tökéletesen működött, és minden más nyomtatási feladatot elvégzett.

A festményt végül egy művészeti galéria vásárolta meg, és állította ki. A galéria megnyitóján a kép készítője meglepetten tapasztalta, hogy a műve egy paranormális vizsgálat tárgya. A kiállítás után két nézőről tudnak a galéria tulajdonosai, akik röviddel azután, hogy megnézték a festményt, meghaltak.

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up