felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Keresztelőn jelent meg a halott nagypapa

Keresztelőn jelent meg a halott nagypapa

Sokkolta a családot, amikor előhívatták a fotókat, amiket pár hetes gyerekük keresztelőjén készítettek. A templomban ellőtt kockák egyikén egy 17 évvel ezelőtt elhunyt családtag jelent meg.

A brit Sewell család döbbenten látta viszont egyik eltemetett rokonát a legfrissebb családi fotókon – írja a Mirror. A képen egyértelműen látszódó arc a csecsemő szülei között jelent meg. A rokonok szerint nyilvánvaló, hogy a szellem a néha nagypapáé, Terry Sewellé volt.

10509572_992906007408839_8516857526250738542_n

– Majdnem elájultam, mikor megláttam a képen az én Terrymet. Először megpróbáltam elhessegetni magamtól a gondolatot, hogy tényleg ő lehet az. Nem hiszek a szellemekben és egyéb spirituális dolgokban, de ez a helyzet nem hit kérdése. Terry ott volt a keresztelőn és ezt a kép is bizonyítja – nyilatkozta a riportereknek az elhunyt férfi felesége.

A család a Facebookon is megosztotta a képet, kíváncsiak voltak, mit gondolnak mások a jelenésről. A reakciók megdöbbentőek voltak. Több, kezdetben szkeptikus kommentelő is belátta, a kép nem hamisítvány és a test nélkül emberi arc egyértelműen ott van a családi fotón.

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up