felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Illuminátusok

Illuminátusok

Létezik egy titkos, a világ gazdaságára hatalmas befolyással bíró szervezet, melynek kénye kedve szerint alakul emberek millióinak élete? Az illuminátusok befolyásos családok által alkotott, zártkörű csoport, melynek célja az alapítójuk által megálmodott Új Világrend megvalósítása.

Ezt a célt azonban sohasem nyíltan az Illuminátus Rend próbálja véghez vinni, ezért vannak a fedőszervezeteik. Ilyen például a szabadkőművesség vagy a szcientológia. Ezek azért kellenek, hogy kudarc esetén ne a Rend járatódjon le, hanem az adott fedőszervezet. Ezeknek a fedőszervezeteknek nem kell tudni, hogy pontosan kik állnak felettük, elég ha ezt csak a legfelsőbb vezetés tudja. A Rend csak a legalacsonyabb szintekre enged be kívülállókat, őket általában a szabadkőművesek legmagasabb szintjeiről válogatják ki. A magasabb szintekre csak az illuminátus családok tagjai kerülhetnek. Ez gyakorlatilag 13 családot jelent (a kiválasztott családok száma nem véletlen, a 13 a boszorkánysággal és a sátánizmussal összefüggő szám, a szimbolika és a számmisztika pedig nagyon fontos a szabadkőművességben).

Az illuminátuosokat alkotó 13 család:

Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Rockefeller, Rotschild, Russel, Van Duyn, Meroving

Ezek a családok általában egymással kötnek házasságot, így biztosítva, hogy az illuminátus vérvonal tiszta marad. Természetesen a családok között időnként kitörnek ellentétek, aminek súlyosabb következményei is lehetnek (például a Kennedy család leamortizálása).

A Rend megalakulása

A történelemben eddig legalább négy társaság nevezte magát Illuminátusoknak, a legutóbbit a szabadkőműves Adam Weishaupt alapította 1776. május 1.-jén a bajorországi Ingolstadtban. Adam Weishaupt módos, kikeresztelkedett zsidó családból származott, kánonjogot tanult az ingolstadti egyetemen, majd egy hirtelen pálfordulással kormány- és egyházellenes nézetek terjesztésébe fogott. Tanulmányozta az okkultizmust, végül egy szervezet megalapítását vette a fejébe, ami egyesíti a többi okkultista eszmék hívőit, és egy új világrendet hoznak létre. A Tökéletességre Törőknek, vagyis a Bajor Illuminátusoknak nevezték magukat.

Az illuminati szó latin jelentése „felvilágosodott” vagy esetleg „megvilágosodott”. Az illuminati társaságot a Sátán zsinagógájaként is szokták emlegetni. A világ az ő kezükben van, irányításuk alatt tartják a gazdaságot és a háttérkormányokat.

Egy Új Világrend

Az illuminátusok által megálmodott új világrend hat pontban foglalható össze:

1. minden fennálló kormányzat megdöntése
2. a magántulajdon eltörlése
3. az öröklés megszüntetése
4. a patriotizmus felszámolása
5. a vallás megszüntetése
6. a házasság eltörlése

Az Új Világrend létrehozása az illuminátusok legnagyobb törekvése, melyet megalakulásuk óta próbálnak elérni. A végső cél eltörölni minden vallást és kormányt, és egy hatalmas világrend alatt egyesíteni a Föld népét, totális kontroll alá véve az emberiséget. Egyetlen nagy állam létezne, nem lennének többé országok és országhatárok, és egyetlen ember uralkodna (néhány tucat háttérhatalmi szereplőt leszámítva) az egész világ felett.

Az új világrend pontjait olvasva gondolom sok embernek feltűnt a kommunizmussal mutatott hasonlósága is. Bizony, jó eséllyel mondhatjuk, hogy a marxi kommunizmus az illuminátus új világrend egyik formája volt. Hogy aztán a megvalósult formája, a Szovjetunió vagy a többi kommunista állam tényleg az illuminátusok műve volt-e, azt nem lehet pontosan tudni. Már csak azért sem biztos, hogy az volt, mert Hitler és a Harmadik Birodalom minden valószínűség szerint kapcsolatban állt az Illuminátus Renddel, és Hitler maga is a Rend sátánista egyházának magas szintű boszorkánymestere volt, innen az érdeklődése az okkult tudományok felé. Azonban a világégések kapcsán meg kell említenünk a Rend tervét is, mellyel a céljait el akarta érni.

19406_997252573640849_2195631591409363003_n

Az illuminátusok úgy gondolták, hogy az új világrend csak a káoszból születhet, ezért szörnyű pusztítást kell véghezvinni a Földön, amely után megszülethet egy új, szebb világ, amiben véghez tudják vinni a tervüket.

Ezek után felmerülhet a kérdés, hogy mekkora szerepük volt a világháborúk kirobbantásában. Akik az összeesküvés elméletekre fogékonyabbak, könnyen elhiszik azt a verziót, hogy az összes szereplőt háttérből az illuminátusok mozgatták, még ha ők nem is tudtak arról, hogy éppen olyan bábok, mint az ellenségeik. Akár így volt, akár nem, tény, hogy a két világháború nagyon jó helyzetbe juttatta az Illuminátus Rendet mind anyagilag, mind politikailag, mind a céljaik eléréséért folytatott küzdelemben, hiszen a hadiipart birtokló illuminátus üzletemberek dőzsöltek a pénzben, a régi nagy uralkodóházak nagyjából mindenhol eltűntek vagy háttérbe szorultak, ráadásul az embereknek minden vágya egy világméretű szervezet volt, ami garantálja számukra a békét.

Egyes elméletek szerint az utóbbi 200 év legnagyobb történelmi eseményeit a Rend befolyásolta a saját érdekeinek megfelelően. Többek között:

– A Nagy Francia Forradalom
– Napóleon hatalomra segítése és finanszírozása
– Amerikai Egyesült Államok megalapítása
– Amerikai Függetlenségi Háború, Amerikai Polgárháború
– I. Világháború
– A Szovjet-Unió megalakítása
– II. Világháború

Illuminátus szimbólumok

– a mindent látó szem
– a 23, mint szám
– az ambigrammák

Az amerikai egydollároson olvasható Novus Ordo Seclorum szintén az Az „Idők Új Rendjére” azaz az Új Világrendre utal.

A média is rejtett utalásokkal van tele a közelgő véget illetően, a háttérben folyó lassú népirtás sem folyhat már sokáig a színfalak mögött.

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up