felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » A Monsanto látta el az Egyesült Államokat és Izraelt vegyi fegyverekkel titkosság alól feloldott dokumentumok szerint

A Monsanto látta el az Egyesült Államokat és Izraelt vegyi fegyverekkel titkosság alól feloldott dokumentumok szerint

Közelmúltban nyilvánosságra hozott dokumentumok azt mutatják, hogy a Monsanto látta el mind az izraeli, mind az amerikai katonaságot fehér foszforral legalább 2008 óta. A fehér foszfor egy vegyi fegyver, amely szinte bármilyen felületet átéget, és nagy, mérgező füstfelhőt hoz létre.

Az ezen vegyi anyagnak való kitettség potenciálisan halálos kimenetelű, vagy maradandó károsodást okoz, de sajnos jogilag nem ismerik el, mint vegyi fegyvert, így teljesen legális a nyugati kormányok számára, melyek előszeretettel használják a szegény, fejlődő országok lakói ellen.

A dokumentumokat 2012-ben az Amerikai Szövetségi Üzleti Lehetőségek hozta nyilvánosságra, és a közelmúltban jelent meg a Current Events Inquiry nevű honlapon, mely azt mutatja, hogy a Monsanto az izraeli hadsereg számára több mint 80 tonna fehér foszfort biztosított, amit a gázai palesztinok ellen használtak fel 2008-ban és 2009-ben.

11351268_1000725153293591_2793246652646607142_n

A dokumentum szerint:
“Az elmúlt 20 évben a fehér foszfor gyártásának nagy részét Kínába és Indiába helyezték át a környezetvédelmi előírások hiánya miatt ezen az országokban. Az 1990-es években voltak gyártók, melyek képesek voltak fehér foszfort előállítani az Egyesült Államokban; a környezetvédelmi előírások és a külföldi árverseny miatt azonban befejezték működésüket. Csak egyetlen ismert fehér foszfor gyártót támogat (Monsanto) a kormány, mivel rendkívül fontos ez a belföldi képesség, ami csökkenti háborús időkben a nemzeti vészhelyzet kockázatát, valamint egy külföldi forrástól való potenciális függőség veszélyét.”

A dokumentum azt is megállapította, hogy a “Kormány tisztában van azzal, hogy csak egyetlen forrás, a Monsanto az, amely fehér foszfort gyárt az USA-ban.”

A Monsantonak nagyon csúnya történelme volt, mielőtt bekerültek az élelmiszeriparba, elsősorban a vegyszereikkel. A 20. század elejétől fogva számos különböző mérgező vegyi anyag gyártásáért voltak felelősek, melybe beletartozott bármi, kezdve a koffeintől az Agent Orange-ig, valamint más veszélyes növényvédő és gyomirtó szerek. A Monsanto ráadásul segített uránt fejleszteni az atombombához a Manhattan Project során. A vegyi Roundup-jukról már ismert, hogy több tucat különböző növényi betegséget okoz, és ismeretlen károkat az ökoszisztémában, ahogy a többi növényvédő szerük is.

https://www.youtube.com/watch?v=owQI9NDR2ro

https://www.youtube.com/watch?v=yNzxLlPXLfg

https://www.youtube.com/watch?v=EYrY92DfOzo

https://www.youtube.com/watch?v=WKPwYWwED2I

Forrás: Új világtudat

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up