felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Az emberek és állatok hibridjei: napjaink katasztrófája

Az emberek és állatok hibridjei: napjaink katasztrófája

A különböző országok tudósai emberek és állatok bizarr hibridjeit hozzák létre, amelyek pánikot válthatnak ki a társadalomban. Az elmúlt 10 év folyamata a géntechnológiában megdöbbentette a tudósokat és a hétköznapi megfigyelőket.

Ma az új életformák megteremtése elérhető akár a diákok számára is otthoni körülmények között. Sajnos a törvények nem érik utol a tudósok játékát.

11802565_1025974757435297_1590104831828541741_o

Ezek az új életformák nem illegálisak, de veszélyt jelenthetnek a társadalom számára. Lehetetlen megjósolni, mi történik, ha elkezdenek szaporodni, a világ tudósai azonban csak arra várnak, hogy feltárhassák a világ előtt az új teremtményüket, azt, amit nemrég még csak fantáziának tűnt.

Példaként említhetőek meg a tudósok által létrehozott egerek mesterséges emberi kromoszómával. Ez áttörésnek tekinthető, ami számos betegség újfajta kezeléséhez vezethet. A Lifenews.com szerint a Wisconsini Egyetem tudósai óriási sikert értek el az emberi embrió sejtjeinek az egerek agyába való átültetésével. A sejtek növekedni kezdtek és idővel okosabbak lettek az egerek. Ezek az egerek gyorsabban jutnak ki a labirintusból és tanulnak el utasításokat, mint az átültetést megelőzően.

Felmerül a kérdés: vajon a gyakorlatban az emberi szövetek állatokba történő átültetése több előnnyel jár-e, mint kockázattal? Már most látható, hogy nem fantasztikum, hanem nagyon is valóságos az emberi szervek állatokban történő ”kitenyésztése”. A japán tudósok malacokat kezdtek el használni emberi szervek tenyésztéséhez, ami egy évet vesz igénybe.

Az Infowars.com szerint a legfőbb célkitűzés ebben az esetben, hogy minél több szervet állítsanak elő gyógyászati célokra. A japán kormány azonban más feladatokat is állít: jelenleg készül az a szabályozás, ami lehetővé teszi az embriókhoz kötődő kutatásokat.

A Thetruthwins.com megjegyezte, hogy amennyiben egy emberi szerv egy sertésben kezd el növekedni, úgy az a sertés már nem 100%-os sertés, az emberi szerv pedig, ami egy sertés belsejében növekszik, nem tekinthető 100%-os emberi szervnek. Az ilyen szervekben részesülő embereknek bele kell egyezniük abba, hogy emberi és állati hibrid szerveket ültessenek a testükbe.

A hibridek létrehozásának következményei ma és a jövőben is veszélyeztethetik a társadalmat, de a legfőbb veszély abban rejlik, hogy képtelenség megjósolni az ilyen hibridek feletti ellenőrzés elvesztésének a következményeit.

Még ennél is aggasztóbb, hogy a legtöbb ország törvénykezése nem korlátozza az ilyen élőlények létrehozását, ami lehetővé teszi, hogy kontrollálatlan módon állítsák elő őket. Ezen kívül nincs előírva a büntetés sem arra az esetre, ha egy ilyen élőlény kárt okozna a környezetének.

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up