felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Hatalmas, gömb alakú objektum hagyta el a Napot

Hatalmas, gömb alakú objektum hagyta el a Napot

Az alábbi felvételen egy óriási, gömb alakú tárgy halad el a Nap előtt, mielőtt végleg eltűnik, mintha egy szinte láthatatlan sötét folt lenne az űrben.

Hatalmas_g_mb_hagyta_el_a_Napot_ufo_rhaj_f_ld_nk_v_liek_2015_j_vil_gtudat

Ami látható, az egy szilárd dolog, hogy ez egy bolygó-e, mint például a Merkúr vagy a Vénusz, ezt sokan megkérdezhetik. Az objektum átszeli a teret a Nap előtt, ami lehet esetleg egy álcázott, azonosítatlan repülő tárgy. Ha valóban a Nap közelében volt, akkor sebessége extrém nagy lehetett, vagyis akár több millió kilométer óránként. Erre egyik bolygó sem képes a Naprendszerben.

[embedplusvideo height=”400″ width=”600″ editlink=”http://bit.ly/1EvSgYs” standard=”http://www.youtube.com/v/sZiMuo6a3PI?fs=1″ vars=”ytid=sZiMuo6a3PI&width=600&height=400&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5294″ /]

Egyszer egy NASA tudós, Joseph Guman azt mondta, hogy ezek a gömbök “tömörítési hibák, erősen felnagyítva”.

De ha ezek tömörítési hibák, akkor már ott kellett volna lenniük azóta, hogy a NASA SOHO műholdja elkezdte visszaküldeni a Napról a fotókat a Földre.

Scott Stevens amerikai meteorológus más véleményen van ezekről a gömbökről és más anomáliákról a Nap körül.

Egy 2006-ban a pravda.ru weboldalon megjelent cikkben azt mondta, hogy elemezte a SOHO archívumában rendelkezésre álló összes fényképet. Azt állítja, hogy tökéletesen azonos tárgyakat talált a fotókon az évek során.

A kutató úgy véli, csak az lenne logikus, hogy az UFO-k sohasem lettek volna azonos méretű és formájú tárgyak, ha csillagpor vagy visszamaradt szoláris plazma okozta volna ezeket a “szabálytalanságokat.”

“Biztos vagyok benne, hogy UFO-k repülnek csillagunk közelében,” – mondta Stevens. “Egy UFO flottáról beszélek, amely a Nap környékén működik.”

“Nagy a valószínűsége annak, hogy mind a NASA, mind az amerikai kormány tisztában vannak azzal, hogy léteznek olyan civilizációk, melyek űrhajói képesek ellenállni az extrém magas hőmérsékleteknek.

A hatalom egyszerűen fél bevallani a tényt. Vagy még nem döntötték el a taktikát.” – mondta Stevens

A felvétel talán egy újabb bizonyíték a Corey Goode titkos űrprogram informátor által leírt Gömb Szövetségre, amely már egy ideje a Naprendszerünkben tartózkodik?

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up