felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Országok, ahol valódi boszorkányok élnek

Országok, ahol valódi boszorkányok élnek

A fantasy történetek egyik legfelkapottabb témája a varázslás. A mágikus képességekkel rendelkező emberek azonban nem feltétlenül a képzelet szüleményei, ugyanis több országban valóban élnek olyanok, akik a Harry Potter, A Gyűrűk Ura és a többi hasonló történet szereplőihez hasonlóan felfoghatatlan dolgokra képesek.

witchfelf

Szaúd-Arábia: az országban törvény tiltja a varázslásgyakorlást és külön egység van, aki ezeket a különleges “bűnözőket” kutatja. 2007-ben kivégeztek egy elítéltet, valamint egy másik jelenleg is börtönben van.

Tanzánia: a különböző szérumok és keverékek készítésére szakosodott sámánok varázserejű főzeteinek hatalmas erőt tulajdonítanak az országban. 2011-ben közel 600 boszorkányt végeztek ki, de azóta is több misztikus egyénről lehet hallani.

Gambia: a vezető diktátor, Yahya Jammeh külön alakulatot hozott létre boszorkányvadászat miatt. 2012 és 2013 között több mint 1000 embert tartóztattak le, akik mágikus főzeteket készítettek és olyan rituálékat folytattak, melyen többen meghaltak.

Nepál: a többi egzotikus országokhoz hasonlóan itt is széles körben elterjedtek a főzetek. 2012-ben nyilvánosan elégettek egy boszorkánysággal vádolt nőt, aki rontást küldött egy családra.

witch2felf

India: a rontásküldés itt is ismert, 2014-ben meggyilkoltak egy asszonyt, aki megbetegítette a rokonát. Ugyanebben az évben egy rituálé során feláldoztak egy kisfiút és sok ehhez hasonló titkos összejövetel is van az országban.

Pápua Új-Guinea: az országban olyan sok misztikus esetről számolnak be, hogy a kormány engedélyezte az élve elégetést. 2013-ban a máglyahalál mellett egy nőt nyilvánosan lefejeztek, akinek a nevéhez több falulakó halála is fűződik.

Uganda: annyi rituálé történik az országban, hogy több helyen is találhatóak az emberáldozatok ellen tiltakozó poszterek. A gyerekek eltűnése mögött igen sok esetben a gonosz erők állnak.

Kolumbia: a drog mellett a hatóságok komoly harcot vívnak a boszorkányság ellen is, több nyilvános kivégzésről is lehet hallani, de természetesen nem minden rontásküldőt tudnak elkapni.

Ghána: a legérdekesebb esetről 2010-ben lehetett hallani, amikor egy 72 éves asszonyt élve elégettek. A nőt több falubéli is látta lebegni és nem tudtak szót érteni vele.

Forrás: offline.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up