felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » A hátborzongató Lake Shawnee vidámpark

A hátborzongató Lake Shawnee vidámpark

Nyugat-Virginiában található az a vidámpark, ahol sok-sok évvel ezelőtt a Mitchell Clay indián mészárlás volt – a késői 1700-as években. Két fehér gyerek is erőszakos halált halt az indiánok kezei által. 1926-ban nyitották meg, a területet egy kis vidámparkként, valamint zenei fesztiválokhoz és más szabadtéri tevékenységekhez használták, majd 1966-ban bezárták.

vidpfelfedes.hu

1985-ben megvásárolták az ingatlant, felújították és újra használatba helyezték, de mielőtt újra megnyitotta volna kapuit, 1988-ban egy csapat régész feltárta. Találtak két csontvázat és bizonyítékot az indián településekre.

Azonban nemcsak a Clay mészárlás volt az egyetlen haláleset, a parkról az járja, hogy szellemjárta. 1950-ben egy kislány meghalt a hintalovon, miközben egy teherautó tolatott be, és nekivágódott. Egy Mr. White nevezetű ember szemtanúja volt a lány megjelenésének. Részletesen leírta, hogy rózsaszín, fodros ujjú ruhát viselt, emberek beszámolói szerint pedig hideg fuvallatot éreztek és energiagömböket láttak a hintalónál.

vidp3felfedes.hu

Ezt követően egy kisfiú belefulladt a park melletti tóba, mely egy részét azután lecsapolták. Szemtanú állította, hogy amikor úszott a meghagyott szabad területen, valami megfogta a lábát és megpróbálta lehúzni. Mások arról számoltak be, hogy este kilenc óra tájékában egy ismeretlen alak ül az óriáskerék egyik fülkéjében, a magasban, ahonnan egykor lezuhant egy férfi. Az eset bekerült a Szellemlabor című dokumentumfilm-sorozatba is.

vidp2felfedes.hu

vidp4felfedes.hu

vidp5felfedes.hu

vidp6felfedes.hu

 

Forrás: starity.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up