felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » A csodákra képes orosz piramis

A csodákra képes orosz piramis

Ha úgy gondolják, hogy a piramis kimondottan az ősi civilizációk alkotása, akkor érdemes elgondolkodni azon, miért foglalkoztatják a kortárs építészeket az egykori idők művei, miért igyekeznek a kultikus építmény saját verzióját ajánlani. Alekszandr Golod a piramisok egész hálózatát alakította ki Oroszországban.

pizap.com14556337980892

Alekszandr Golod orosz mérnök a 90-es évek elején kezdte el tanulmányozni, hogyan hatnak ki a piramisok az ökológiára és az ember egészségre. Saját projekt alapján piramisokat épített. De nem csak Oroszországban, hanem Nizzában és Róma közelében is.

A legismertebb piramisa az a 44 méter magas építmény, amely a Moszkva –Riga autóút 38. kilométerénél helyezkedik el. Valóságos zarándokhely lett, amelyet a Moszkva-környéket bejáró turisták szívesen keresnek fel. Az üveg és plasztik építmény az aranymetszés szabályait követve épült fel. A tervező kutatásai szerint a piramis csodákra képes. Segíthet az ökológiai problémák megoldásában, a járványokkal kapcsolatos helyzet rendezésében, a drog- és az alkoholproblémák megoldásában, a természeti kataklizmák elleni küzdelemben. De védi azokat is, akik nukleáris vegyi vagy bakteriológiai hulladékok temetőinek közelében vannak.

Milyen módon? A piramisépítő azt állítja, hogy képes „kiigazítani” a térséget, amelyet a természeti készletek értelmetlen felhasználásával, a környezetre gyakorolt pusztító hatással rontott el az ember. A piramis szerinte harmonizálja a környező területeken is a helyzetet a nagy erejű pozitív energia következtében.

Voltak olyan hírek, hogy nagyon sok beteg meggyógyult, miután járt a piramis belsejében. Akiknek pedig nem sikerült teljes egészében meggyógyulniuk, azoknak ajánlották a piramis mini másolatát, hogy otthon önállóan helyreállítsák az energetikai egyensúlyt.

pizap.com14556339490053

Ugyanakkor ezeknek a valóban bibliai csodatételeknek eddig nincs tudományos megerősítése. Mint ahogyan nincs annak az állításnak sem, hogy valóban javítaná az ökológiai helyzetet. Itt csak Alekszandr Golod csapatának kutatásaira támaszkodhatunk. De valóban objektívek-e ezek az állítások?

Időközben azonban sokan keresik fel Golod piramisait, abban a reményben, hogy erejüket tekintve hasonlítanak a nagy egyiptomi piramisokhoz.

Bízunk benne, hogy Golod piramisai, ha nem is segítenek a környezet harmonizálásában, legalább nem okoznak károkat. Ha nem gyógyszerek, akkor placebók. Fő, hogy ne legyenek jól álcázott mérgek.

Forrás: hungarian.ruvr.ru

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up