felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Láthatóvá vált „láthatatlan idegen entitások” felfedezését jelentette be egy kutatócsoport

Láthatóvá vált „láthatatlan idegen entitások” felfedezését jelentette be egy kutatócsoport

Ahogy azt az alábbi cikk forrása is mutatja, a földönkívüliek létezésének kérdése egyre gyakrabban bukkan fel a tömegmédiában. Vajon mi ennek az oka? Arról van szó, hogy a sok alternatív „leleplező” cikk eredményeként a fővonalas média is kénytelen előrukkolni az ilyen jellegű információkkal, vagy egyszerűen jövedelmező bulvár hírnek tekintik? Esetleg egy újabb elhitetést látunk? Hiszen, ha az emberek egy titkosnak vélt témáról hirtelen egy milliók által látogatott lapon olvasnak, könnyen azt gondolhatják, hogy „lám az igazság végre napvilágra kerül” és ezáltal nagyobb verembe esnek, mint amiben eddig voltak.

entitasok

Először nézzük meg, hogy mire bukkantak a kutatók, majd vizsgáljuk meg, hogy miről is lehet szó valójában.

Az brit exptress.co.uk a következőket írta:

Az anti-anyag létezését kutató tudósok azt állítják, hogy korábban ismeretlen „láthatatlan életformára bukkantak” itt a Földön, ami ráadásul aggasztó módon kémkedik utánunk.

Az optikával, atomfizikával és energiával foglalkozó Thunder Energies Corporation azt állítja, hogy „láthatatlan entitásokra” bukkant, amelyek a Föld atmoszférájában élnek.

A kutatást a Harvardon végzett, ellentmondásos hírnevű atomfizikus, dr. Ruggero Santilli vezeti.

lathatatlan-entitasok

A legtöbb fővonalas kutató nem veszi komolyan Dr. Santilli munkáját, a professzor viszont úgy gondolja, hogy kritikusai összeesküdtek az általa képviselt „új tudomány” ellen, mivel az ellenkezik eddigi elképzeléseikkel, többek között Einstein relativitás elméletével is.

A felfedezést a saját magáról elnevezett Santilli teleszkóppal tették, amit kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy bizonyítékokat találjanak az anti-anyag galaxisok, az anti-anyag kozmikus sugárzás és az anti-anyag aszteroidák létezésére.

A kutatócsoport attól tart, hogy ezek a korábban ismeretlen életformák titkos megfigyeléseket hajtanak végre a földön.

lathatatlan-entitasok-2

Dr. Santilli egyelőre még függőben lévő szabadalma konkáv lencséket használ, amelyek szerinte képesek szabad szemmel nem látható életformák megfigyelésére.

„Ez egy izgalmas felfedezés. Még nem tudjuk, hogy mik ezek a szabad szemmel vagy hagyományos teleszkóppal nem látható entitások, de a Santilli teleszkópra felszerelt kamerákkal jól láthatók.

A civilizáció hajnalától napjaink döbbenetes felfedezéséig úgy hittük, hogy csak az létezik odafent, amit szabad szemmel és optikai eszközeinkkel láthatunk.

A helyzet most megváltozott, mert olyan entitások létezését fedeztük fel, amelyek a mi földi környezetünkben vannak és szemmel vagy hagyományos optikai eszközökkel nem láthatók, a mi új eszközeink számára azonban azok. A világegyetemről alkotott képünk így drámai mértékben megváltozik, ami messze nyúló következményekkel jár a jövő fejlesztéseit és felfedezéseit illetően, amelyekről ma még talán álmodni sem merünk.”

Dr. Santilli azt mondja, hogy legalább kétféle Láthatatlan Földi Entitást (ITE=Invisible Terrestrial Entity) észleltek. Az egyik sötét, vagyis a digitális kamerával készített felvételen fényes háttéren jelentkező sötét alakként észlelhető, a másik pedig világos, ami ennek éppen az ellenkezője.

gadsfgdsafg

A kutató szerint az American Journal of Modern Physics folyóiratban publikált felfedezést két meg nem nevezett amerikai asztronómus egymástól függetlenül megerősítette.

A YouTube-ra feltett hivatalos videójában Dr. Santilli vészjósló következtetéseket fejteget:

pizap.com14556407999497

„Arra a kérdésre, hogy mik ezek az entitások, a kormánynak kell megadni a választ, mert akármik is legyenek, úgy tűnik, jogtalan megfigyelést végeznek bizonyos érzékeny polgári, ipari és katonai létesítményeknél.”

Dr. George Gaines, a társaság elnöke fenntartások nélkül támogatja a kutatást.

„Igazából sokkal komolyabb dolgot fedeztünk fel, mint amire eredetileg számítottunk. Olyan dolgokat, amik láthatók és olyanokat is, amiket hagyományos teleszkópokkal vagy szabad szemmel nem vagyunk képesek észlelni. A Santilli teleszkóp segítségével korábban soha nem látott dolgokat láthatunk,” mondta.

Több tudományos és keresztény csoport is foglalkozik a földönkívüli jelenségek kutatásával és ezek nagyjából hasonló következtetésre jutottak: a jelenségek valóságosak, eredetük azonban eltér attól, mint ahogy azt a beszámolók alapján sokan feltételezik.

Elképzelhető például, hogy a fenti cikkben vázolt felfedezés teljesen megalapozott, csak éppen a különleges távcsővel azonosított entitások nem egy másik bolygóról érkeztek, hanem nagyon is földiek, még ha nem is egészen „természetesek”.

Joe Jordan és a CE4 kutatócsoport több évtizede foglalkozik az idegen entitásokkal kapcsolatos személyes tapasztalatok dokumentálásával és a jelenségek valódi forrásának leleplezésével. Az alábbi előadásból megtudhatjuk, hogy milyen eredményre jutottak:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GGkSu3CEqt0[/youtube]

Nem kérdés, hogy a jelenség valóságos. A néhai Carl Sagan, aki a Cornell Egyetem csillagászati és űrtudományi tanszékének professzora volt és világi megközelítésből vizsgálta a kérdést, a következőket mondta az ufókról:

„Az előadásaim után, teljesen mindegy, hogy miről szólnak, gyakran teszik fel nekem a kérdést, hogy hiszek-e az ufókban. Minden alkalommal megdöbbent a kérdés megfogalmazása, ami azt sugalmazza, mintha ez az emberek hitén, nem pedig a bizonyítékokon múlna. Szinte sohasem kérdezik azt, hogy „Mennyire megbízhatók a bizonyítékok, amik arra mutatnak, hogy az ufók tulajdonképpen idegenek űrhajói?””

A Carl Sagan által megfogalmazott kérdésre félreérthetetlen választ kapunk a fenti filmből és magától Sagantől is: szó sincs más bolygókról érkezett jóságos vagy akár ellenséges űrlényekről, akármennyire is szeretnék ezt elhitetni velünk.

1324316030_0

„Áltudományok… áltudományos elméletek, amik azt állítják, hogy távoli világokból való idegenek alkalmi látogatásokat tesznek a Földön.”

John Keel, aki elismert újságíró és ufó szakértő volt, a következő egyszerűséggel fogalmazta meg a lényeget:

„Úgy tűnik, hogy az ufó megnyilvánulások nem sokban térnek el az ősidőktől létező démoni jelenségektől.”

A modernkori kutatások és az ufó jelenséggel kapcsolatos dokumentált esetek, jelentések és vallomások alapján a témában jártas világi és hívő szakértők számára egyértelműen látható, hogy az elmúlt 50-60 év során feljegyzett jelenségek nem a földön kívülről erednek, vagyis nem biológiai értelemben vett intelligens, más bolygókról érkező életformákról van szó. Az emberekkel kommunikáló entitások szellemi eredetűek, céljuk pedig éppen az az elhitetés, amire a Biblia figyelmeztet.

Érdemes a kérdésben Hollywood háza táján is szétnézni. Ahogy azt az X akták 2016-os évadnyitó epizódja is tökéletesen demonstrálja, egyre gyakoribb filmtéma a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvétel, azt sugallva, hogy ezek az állítólagos lények az emberiség jóakarói, netán teremtői, akikkel összefogva az emberiség végre legyőzheti az igazi ellenséget. Az elénk vázolt ellenségek között van Jézus is, intoleránsnak bélyegzett követőivel együtt, akiket le kell győzni annak érdekében, hogy a világ a fejlődés következő lépcsőfokára léphessen. Röviden, a szerepeket megfordítva, Istent és Jézust zsarnok szörnyekként, híveiket pedig intoleráns bigottként mutatják be, akiket a „világosságot hozó” földönkívüliek segítségével győzhetnek le, hogy eljöhessen az egyetemes béke és „szabadság” korszaka.

maxresdefault

Carl Sagan is felveti a kérdést:

„Nem lehet, hogy az úgynevezett „földönkívüliek” célja, hogy az embereket áttérítse egy alternatív spiritualitás elfogadására?”

Mivel a földönkívüliekkel kapcsolatos tapasztalatok egy nagyon általános mintát követnek – elrablás, vizsgálat, megbeszélés/képzés, utazás, más „világok” megtekintése, „isteni” jelenés, visszatérés – a válasz kikövetkeztetése, világnézettől függetlenül is elég egyszerű.

A cél 6000 éve nem változott. Lucifer megirigyelve Isten hatalmát és az ember iránti szeretetét, a Mindenható pozícióját akarta. Ennek elérésére egyetlen fegyvert használhat: az elhitetést. Pál is erre figyelmeztet bennünket:

„A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival,”

„Viszont ha még mi magunk, vagy egy mennyből való angyal hirdetne is nektek evangéliumot azonkívül, amit mi hirdetünk, átkozott legyen!”

Ádámnak és Évának halhatatlanságot és magasabb tudást ígérve hozzájárult az emberiség bukásához. Az ígéret ma is ugyanaz és igazából az elhitetés módszerei sem sokban változtak. Ne dőljünk be neki!

Forrás: idokjelei.hu

Ossza meg ismerőseivel!

One thought on “Láthatóvá vált „láthatatlan idegen entitások” felfedezését jelentette be egy kutatócsoport

  • Ne legyetek már ennyire balgák! Hiszen éppen az “angyalok”-nak nevezett földönkívülieket várjátok 2 ezer éve, akiket a Megváltó vezet majd a bolygónk felszabadítására!!! Gondolkodjatok már! Jézus, a fénylény angyalseregek élén tér vissza, hogy lerontsa fogvatartótok, a sátán munkáját – aki szintén egy ET (Lucifer akit Marduknak is neveznek). Keresztény tudósok és katonák pedig azon dolgoznak éjt nappallá téve, hogy megvédjék a bolygónkat a felszabadítóktól. Nem tudják a balgák, hogy esélytelenek…csak azt nem értem, akkor miben hisznek???

xxxx.

Scroll Up