felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Német politikus: 2030-ra a fehér lakosság lesz a kisebbség

Német politikus: 2030-ra a fehér lakosság lesz a kisebbség

Erika Steinbach, Angela Merkel pártjának emberi jogi szóvivője egy olyan képet tett közzé a Twitteren, ami előrevetíti, hogy 14 év múlva a fehér lakosság kisebbségbe jut Németországban.

europe-migrant-crisis-calais

A Kereszténydemokrata Unió emberi jogi szóvivője úgy gondolja, Németországban 14 év múlva a kisebbségek jogvédői már a fehér lakossággal kell foglalkozzanak, mint etnikai kisebbséggel. Az általa posztolt, “Németország 2030” feliratú fotón egy csoport sötét bőrű személy kérdezi az egyetlen fehér gyermektől, hogy honnan jött.

DEU-Vertriebene-Steinbach-FRA125

Steinbach szombaton tette közzé a képet saját Twitter-fiókjával, amire közéleti szereplőktől főként negatív reakciókat kapott válaszul. A képviselőt most rasszizmussal és populizmussal vádolják. Ulrich Kelber, a szociáldemokraták képviselője “mély sajnálatát” fejezte ki, – de nem a fehér lakosság kisebbségbe jutása, hanem a “rasszista kép” miatt.

culture-shock-photo

Steinbach azonban azt felelte; “mindazoknak, akik tagadják a valóságot: Németországban ma már tömegek aggódnak amiatt, hogy az őslakosok kisebbségbe jutnak.”

A politikus hétfőn a Bild napilapnak nyilatkozott, ahol kifejtette, hogy a fotó nem populizmus, ezt a képet egy aggódó apa küldte neki Frankfurtból, aki levelében megírta, hogy a gyermekeinek csak két német osztálytársa van. Steinbach szerint 2030-ban Németország úgy fog kinézni, mint a képen, azt leszámítva, hogy azon nem arab menekültek láthatóak. A Bildnek nyilatkozva elmondta, hogy ezt hivatalos adatok támasztják alá, de a statisztika ismerete nélkül is látható, hogy “a nagyobb városokban a lakosság jelentős hányada már nem-német”.

Forrás: hidfo.ru

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up