felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Megfigyelők a Holdon?

Megfigyelők a Holdon?

Egy vezető amerikai űrszakértő azt állítja, hogy ufók figyelték Neil Alden Armstrongot, amikor 1969. július 20-án, a Hold felszínén megtette az első lépéseket – ami „egy kis lépés az ember számára, de hatalmas ugrás az emberiség történetében”.

Ufo-the-moon

Maurice Chatelain már nem dolgozott a NASA-nál, amikor 1979. szeptemberében nyilvánosságra hozta, hogy az asztronauta egy közeli kráter szélén vette észre az ufókat, amikor kilépett az Apollo-11 űrhajóból. Chatelain szerint, amíg Armstrong jelentést tett az ufókról a houstoni irányítóknak, BuzzAldrin másodpilóta az Apollo belsejéből filmezte az idegen űrhajót. De – állította Chatelain – a NASA hírzárlatot rendelt el az esettel kapcsolatban. Az expedíció földi irányítói „biztonsági okokból” kivágták Armstrong rádiójelentését a történelmi jelentőségű esemény- nemzetközi közvetítéséből.

maxresdefault

A NASA a sztorit „teljes képtelenségnek” minősítette. John McLeaish első szóvivő elmondta, hogy „az Apollo-1 l -iől történt közvetítés csak akkor szakadt meg, amikor az űrhajó a Hold másik oldalán járt. Az egyedüli beszélgetés, amit sohasem hoztunk nyilvánosságra, magánjellegű párbeszéd volt az asztronauták és az orvosok között.” A Chatelain által elmondottak nem várt támogatást kaptak Moszkvából. Dr. Vlagyimir Azsazsa fizikus így nyilatkozott: „Két évvel ezelőtt mi is hallottunk erről az epizódról. Én biztos vagyok benne, hogy megtörtént, de a NASA cenzúrája miatt nem került nyilvánosságra.” Szergej Bosics professzor, szovjet űrszakértő hozzátette: „Az én véleményem az, hogy egy másik civilizációban élő lények fogták a Földről érkező rádiójeleket, és kikémlelték az Apollo holdraszállását, hogy megtudják, meddig terjed az emberiség tudása. Aztán kapcsolatteremtés nélkül távoztak.” Más amerikai asztronautáknak is voltak közeli találkozásaik különös űrhajókkal. Gordon Cooper – aki később részt vett a NASA-programban – 1953-ban látott egy ufót, amikor Németország fölött repült, így nyilatkozott: „Most már szilárdan hiszek a földönkívüli űrhajókban.”

n-DUKEMOONUFO-628x314

1965-ben James McDivitt és Ed White 100 mérföld magasságban, a Gemini-4 fedélzetén Föld körüli pályán mozogtak, amikor egy ezüstös színű hengert vettek észre, melyből antennák álltak ki. McDivitt fényképeket próbált készíteni róla, amikor az ufó hirtelen feléjük vette az irányt. A két férfi ügyesen manőverezett, az ütközés mégis elkerülhetetlennek látszott, amikor a különös űrhajó egyszer csak eltűnt. Az expedíció földi irányítói Houstonban a Gemini egyik gyorsító rakétájának vélték a tárgyat, ami az űrhajó mellett szintén Föld körüli pályán mozog, és nem foglalkoztak vele. De McDivitt elmondta, hogy „gyorsító rakéta nem lehetett, mert ahhoz nem volt a megfelelő helyen és időben.”

bob_dean_nasa_1

Nyolc évvel később Jack Lousma, Owen Garriot és Alan Bean asztronauták egy piros, forgó tárgyat láttak a Skylab-2-ből. Tíz percen keresztül fényképezték, 270 mérföldnyire a Föld fölött. A NASA ismét cáfolta, hogy a fénylő kapszula egy másik űrhajó lett volna.Gordon Cooper szerint: ”A NASA és a kormány nagyon jól tudja, hogy más bolygókról származó intelligens lények rendszeresen látogatják a Földet, hogy óvatosan felvegyék velünk a kapcsolatot, és megfigyeljenek bennünket.” „Rendkívül nagy mennyiségű bizonyítékuk van, de nem beszélnek róla, nehogy megijesszék az embereket”.

Forrás: delina.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up