felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Közvetítők, akik tudatalatti kapcsolatban álltak a földönkívüliekkel

Közvetítők, akik tudatalatti kapcsolatban álltak a földönkívüliekkel

Az évtizedek során az ufókutatás világa számos hiteles és kevésbé megbízható szereplővel gazdagodott. Feltűntek az úgynevezett „közvetítők”, akik azt állítják magukról, hogy fizikai, telepatikus vagy médiumi kapcsolatban állnak más bolygókról érkezett lényekkel.

uf2646,1269045984,venusian-scout-ship-49

Az amerikai George Adamski

Adamski azt állította, hogy járt a földönkívüliek úrhajóin, és olyan, a Vénuszról, a Marsról és a Szaturnuszról származó idegenekkel ismerkedett meg, akiknek intelligenciája meghaladja a miénket, telepatikus képességekkel rendelkeznek és kiválóan ismerik az angol nyelvet.

george-adamski

Egy könyvében elmeséli, hogyan vitték két nagy, hengeres alakú űranyahajó fedélzetére, melyek a Föld körül keringtek. Itt szerzett tudomást arról, hogy az emberek az idegenek leszármazottai. A találkozások során folyamatosan az egyetemes béke és jóság elérésére buzdították. A kérdés ilyenfajta megközelítése merőben eltér azokétól, akik azzal vádolták az idegeneket, hogy elrabolták őket, és sebészeti beavatkozásokat vagy más egyéb borzalmakat kellett elszenvedniük az űrhajókon.

A mexikói Carlos Diaz

A mexikói profi fotós Carlos Diaz több mint húsz éve állítja, hogy összeköttetésben áll a földönkívüliekkel.

Ships of Light - The Carlos Diaz UFO Experience1

Diaz fényképeit már több alkalommal elemezték tudósok és szakértők – anélkül, hogy hamisításra utaló nyomokat találtak volna rajtuk.

fotonlo1992_1

Carlos Diaz egyik állítólagos UFO fotója 1992-ből Mexikóban Tepoztlan felett

Carl Jung pszichológus

A híres pszichológus felvetése szerint lehetséges, hogy a dolog lényege valójában az ember tudatalattijának legmélyén rejtőzik. A pszichológust mindig lenyűgözték az azonosítatlan repülő tárgyak. Úgy tekintett rájuk, mint legfontosabb pszichológiai tanainak tökéletes mintáira. Jung munkája nagy részét az őstípusoknak szentelte, amelyek olyan óriási jelentőségű szimbólumok, motívumok vagy ábrák, amelyek látszólag mindenki számára nagyjából ugyanazt jelentik. Szerinte ezek a szimbólumok felelősek azért, hogy a tudatalatti mélységekből önkéntelenül felbukkanva, bármely emberi lényben megmutatkozva, erős érzelmi és képzeletbeli reakciót váltanak ki.

o-GUSTAV-JUNG1

Jung úgy gondolta, hogy az egyik ilyen őstípusú képzet a korong volt, amelynek modern változata az ufó. Először is feltette a kérdést: vajon amit, az égen látunk, az tényleg ott van? Bizonyos, hogy az emberek meg vannak győződve róla, hogy ufót látnak, éppen úgy, ahogyan más, „nem kóros” esetekben hisznek, mint például a monsi angyalok jelenéseiben. Számos katona számolt be arról, hogy saját szemével látta a jelenéseket, az 1914-es monsi brit visszavonulás elkeseredett küzdelmeiben. Ez a megfigyelés, amennyiben képzeletbeli volt, szemléletes párhuzamot mutat az ufójelenésekkel, hiszen az angyali harcosok eléggé valószerűen jelentek meg a katonák képzeletében, a háború borzalmai által kiváltott rendkívül fokozott lelkiállapot eredményeként.

17715eef69e093294e236a6ac2fb688d

Jung semmilyen értelemben nem tekintette magát prófétának. Kifejezetten pszichológusnak, tudományos kutatónak tartotta magát. A történelem mégis tele van olyan esetekkel, amikor egy tudós, tárgyilagos kutatás és megfigyelés eredményeként, próféta módjára meglelte az igazságot. Lehetséges, hogy egy nap Jungnak a repülő csészealjakról alkotott nézetei is erre a sorsra jutnak.

Forrás: noiportal.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up