felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Ant­ark­ti­szi ku­ta­tók ma­gya­ráz­kod­nak a lö­völ­dö­zős ufó­vi­deó miatt!

Ant­ark­ti­szi ku­ta­tók ma­gya­ráz­kod­nak a lö­völ­dö­zős ufó­vi­deó miatt!

Pár napja egy kü­lö­nös videó tartja láz­ban az ufó­va­dá­szo­kat vi­lág­szerte, ame­lyen egy me­ne­külő ufó után lőt­tek egy ha­tal­mas ener­gia­su­gár­ral a Föld­ről. Most pedig elő­ke­rült egy fel­vé­tel, amin kí­sér­te­ti­e­sen ha­sonló lé­zer­su­gár lát­ható egy ant­ark­ti­szi ku­ta­tó­ál­lo­más fe­lett.

Az Antarktisz és Ausztrália közt fekvő parányi Macquarie-sziget már jó ideje ad otthont egy kutatóállomásnak, ahol többek közt légköri megfigyeléseket és vizsgálatokat is végeznek.

Az állomásnak saját weblapja és webkamerája is van. Ennek 2016 április 20-i felvételein vették észre a szemfüles ufóvadászok a szokatlan jelenetet. (Alighanem valaki felhívta rá a figyelmüket…) Ezen tisztán látható egy zöld lézersugár, amit az ég felé irányítanak.

[youtube width=”765″ height=”510″]https://youtu.be/Tq09dxEDUaA[/youtube]

A weblapon el is magyarázzák a félreértések elkerülése érdekében, hogy miért lövöldöznek lézerrel az űrbe.

Ez állítólag egy úgynevezett LIDAR, vagyis Atmoszférikus lézer-doppler berendezés energiasugara, amivel a légkörben lebegő aeroszol részecskékről visszaverődve különféle adatokat nyernek ki a légköri rétegek viselkedéséről, magasságáról, mozgásáról és összetételéről.

Viszont felkeltette az ufóvadászok gyanúját a különös egybeesés az ominózus ufóvideó és a kutatóállomás magyarázkodása közt. Aligha véletlen, hogy hirtelen előkerül egy magyarázat arról, hogy ki és miért lövöldöz lézerrel az űrbe a Föld egyik legelhagyatottabb helyéről.

laserufofelfedes.hu

Az ufológusok szerint a rejtőzködő titkos szervezetek így próbálják hitelteleníteni azt a jelenetet, amikor egy menekülő ufó után lőttek a Földről egy energiasugárral.

És azt hiszik, hogy mi ezt bevesszük?

A LIDAR lézer sugara nagyon vékony, és csak a légköri részecskéken szóródik. Az űrállomásról készült felvételen viszont egy igen masszív és széles energiasugár látható, köze nincs a kettőnek egymáshoz!
A kutatóállomás alighanem felsőbb nyomásra tette ki a magyarázkodást a weblapjára. Évek óta használják a berendezést (a világ több más pontján is), és érdekes módon eddig a lézer használatának kommentálását nem érezték szükségesnek…

Hogy melyik verzió a valóság, mindenki döntse el maga…

Forrás: ripost.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up