felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Újra szédít a Kisújszállási “UFO” felvétel – Felfedjük?

Újra szédít a Kisújszállási “UFO” felvétel – Felfedjük?

Bizonyára sokan emlékeznek arra a Kisújszállási felvételen látható égi jelenségre, amely 2014 májusában árasztotta el az internetet, leginkább a különböző UFO-s vagy paranormális oldalakat beleértve. Rengetegen hisznek a csodákban, a földönkívüliekben, a különös égi jelenségekben,. de sajnos ez még mindig nem az.

A felvételt készítő fiatalember maga mondta el nekünk a videó körülményeit, és hogy miként is készült a látványos jelenség, amely őt is meglepte, hogy mekkora sikere lett, sőt töretlenül terjed a mai napig.. Ugyanis a videó pár napja újra útnak indult, és újra elárasztotta az internet világát, ez alkalommal is összeakasztva a hívők és a tisztán látók nézeteit.

tamasoros.felfedes.hu

Az alig negyven másodperces videó egy kisújszállási kereszteződésben készült, és valóban elég földöntúli jelenséget ábrázol, mely okkal kápráztathat el minden érdeklődőt akik hisznek az ilyesmiben.

Ezennel mindenkit ki kell ábrándítsunk, a jelenség nem igazi, nem UFO, és nem is természetes égi képződmény, de meséljen erről a készítője, Oros Tamás, aki megkeresésünkre először nálunk, minderre készséggel reagált.

“Az az igazság, hogy nem számítottam ekkora nézettségre, de röviden elmondom, hogy mi célom volt vele. Az ugye nem kérdés, mint már a videó mellé írtam, hogy nem valódi, hanem szerkesztett videó.

Gravírozással foglalkozom, és az volt a célom, hogy ezzel a videóval népszerűsítem a facebookon magam. Sokan megosztják, és sokan néznek rá a profilomra, így sokan látják a munkáimat, és ezekből előbb utóbb vevő lesz.

Működött is a dolog, aztán ugye elcsendesült. Most valamiért, fogalmam sincs miért megint elindult, és megint van aki a videó miatt talált rám, és azért rendel gravírozást. De hangsúlyozom a videó nem eredeti.”

Oros Tamás “földöntúli” videója:

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/tamas.oros/videos/vb.100001258283791/732827650102504/?type=2&theater” width=”765″ height=”510″ onlyvideo=”1″]

(Aki esetleg nem tudja elindítani a facebookos videót, ide kattintva Oros Tamás youtube csatornáján megtekintheti azt!)

Mint láthatjuk, a kedvelések és megosztások száma (közel 9 ezer like, és majdnem 10 ezer megosztás) igencsak kiemelkedő ahhoz képest, hogy valaki, egy kis ártatlan csibészséggel, viszont elég eredményes marketinggel, reklámozza munkáját. Hozzá kell tenni, nem csak a magyar oldalakon láthatjuk viszont Tamás videóját, hanem több külföldi facebook oldalon is megjelent a felvétel, szintén a napokban.

Az eredeti videót sajnos nem tudjuk bemutatni, de hozzá kell tegyük az érdeklődők és a találgatók számára, hogy kifejezetten abból a célból készült, hogy később egy erre a célra fejlesztett Adobe After Effects programmal szerkesztve legyen, majd létrejöjjön az elképesztő égi jelenség.

“Kicsit nagyobb port kavart a videóm, mint gondoltam. Nem akartam ennyire szédíteni senkit sem vele. Hülyének nézni meg főleg nem. Írtam a videó alá, hogy nem valódi, de sokan még így sem hiszik el.” -tette hozzá Oros Tamás

Ha valaki arra gondol, mennyire becsapva érzi magát, inkább gondoljon bele abba, mekkora ereje is lehet egy jól eltalált reklámnak, egy ügyes marketingnek, még akár a rejtélyek világát segítségül hívva is.

felfedes.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up