felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Trump szerint Obama alapította az Iszlám Államot

Trump szerint Obama alapította az Iszlám Államot

„Ő az Iszlám Állam alapítója. Ő az Iszlám Állam alapítója, oké? Ő az alapító. Ő alapította az Iszlám Államot.”

GTY_donald_trump_02_mm_151221_31x13_1600

Donald Trump szerdán az Iszlám Állam alapítójának nevezte Barack Obamát egy floridai nagygyűlésen, Hillary Clinton demokrata elnökjelöltet pedig a terrorszervezet társalapítójának. Trump úgy fogalmazott, hogy a dzsihadisták nagy becsben tartják „Barack Hussein Obamát”, akit következetesen – az egyébként nem használt – teljes nevén emlegetett.

Trump a kampánygyűlésen azt hazudta, hogy mindig is ellenezte Irak lerohanását, pedig egy 2002-es interjúban még egyértelműen támogatta. Most azt mondta, Obama csak még nagyobb bajt csinált a közel-keleti országban.

22libya8-facebookJumbo

“Normális esetben ott rendet akarnának tenni, de ő még nagyobb rendetlenséget csinált. Akkora rendetlenséget csinált. És akkor még jött Hillary Líbiával, sajnos.” – morfondírozott a republikánus jelölt.

1956

“Valójában, sok szempontból, tudják, ők becsülik Obama elnököt. Az Iszlám Állam becsben tartja Obamát. Ő az Iszlám Állam alapítója. Ő az Iszlám Állam alapítója, oké? Ő az alapító. Ő alapította az Iszlám Államot.” – sulykolta a hallgatóiba Trump.

Forrás: 24.hu – CNN

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up