felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Egy 300 éves könyv szolgálhat bizonyítékkal az UFO-k korabeli látogatására

Egy 300 éves könyv szolgálhat bizonyítékkal az UFO-k korabeli látogatására

Johann Caspar Funck latin nyelvű könyve, az „Egy értekezés a matematikáról” 1716-ban jelent meg, de az alábbi képen látható őskiadásra most figyelt fel az internet. Méghozzá azért, mert határozottan úgy tűnik, mintha a borítóján egy repülő csészealj szállna alá az égből.

12746826_01c17071d3e8e5bd74a50cb82fd892bd_wm

Az UFO vadászok persze egyből lecsaptak a felfedezésére, ami szerintük bizonyítja, hogy az űrlények már 300 éve is köztünk jártak.

nintchdbpict000268608698

„A fedőlapon látható, fametszetes illusztráción egy csészealj alakú légi jármű látható, amely, egy viharfelhőből kirepülve, villámokat von maga után”

– próbálta értelmezni a rajzot Reid Moore, a Niume nevű kulturális weboldal egyik blogjának szerzője, aki úgy vélte, a művész valójában az űrhajó mágneses meghatási rendszerét akarta szemléltetni a villámokkal.

Szerinte felettébb szokatlan, hogy a borítón lévő kép ennyire hasonlít az ufók jelenleg ismert ábrázolásaira, és ez azt az elméletet erősíti, hogy az emberek nem csak manapság látnak megmagyarázhatatlan dolgokat az égen.

planet_mountains_rocks_birds_city_plate_ufo_2560x1440_hd-wallpaper-363669

“Bár a művészet évszázadok óta ábrázol furcsa repülőket, az egyedi megtestesülés, ami az általánosan elfogadott, klasszikus UFO-formának felel meg, szokatlannak számít, ha figyelembe vesszük a 300 évvel ezelőtti dátumot. Bizonyítja ez, hogy a repülő csészealjak az 1700-as évek eleje óta látogatják a Földet? Annyit legalább igen, hogy néhány ember már a múltban is így gondolta.” – vonta le a konklúziót Reid Moore.

Forrás: velvet.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up