felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Wikileaks X-akták: Hillary Clinton kampányfőnöke és Soros György is hisz az UFO-kban

Wikileaks X-akták: Hillary Clinton kampányfőnöke és Soros György is hisz az UFO-kban

John Podesta nyilvánosságra hozatná a földönkívüliekkel kapcsolatos információkat. A Wikileaks néhány napja közzétett 12073 emailt, amelyet Hillary Clinton kampányfőnökének, John Podestának a feltört email-fiókjából szereztek meg. Podesta a Clinton-házaspár régi bizalmasa, Bill Clinton fehér házi kabinetfőnöke volt 1998 és 2000 között.

pizap-com14767782547331

A kiszivárogtatott levelek között több foglalkozik az UFO-jelenségekkel és a földönkívüliekkel. Az alábbi dokumentumok arra utalnak, hogy az amerikai kormány az elmúlt évtizedekben valamilyen formában kapcsolatba került az “idegenekkel”. A fotók alatti linkeken az eredeti emailek forrása is megtekinthető a Wikileaks Podesta-akták gyűjteményében.

pizap-com14767770688591

John Podesta tavaly még szomorúan tweetelte azt, hogy legnagyobb mulasztásának azt tartja, hogy nem sikerült elérnie az UFO-akták nyilvánosságra hozatalát. A kiszivárgott emailek alapján azonban ezt a tervét nem adta fel.

sdgfsdfagsdfagsdfag

Íme, a Wikileaks által közzétett UFO-témájú emailek közül néhány:

1. Nullaponti energia és a földönkívüliek

A levelet Edgar Mitchell, az Apollo-14 volt asztronautája küldte el Podestának egy munkatársán keresztül. A 2015. augusztus 8-ai keltezésű emailben Mitchell az űrfegyverkezés veszélyével kapcsolatban azt írja: “Kérem ne feledje, hogy a velünk határos univerzumból származó, nem erőszakos ETI-jeink segítenek a nullaponti energia Földre juttatásában. Ők azonban…

…NEM FOGNAK TOLERÁLNI SEMMILYEN KATONAI ERŐSZAKOT, SEM A FÖLDÖN, SEM A VILÁGŰRBEN.”

pizap-com14767776191355

2. A roswelli UFÓ-katasztrófa

A 2016. január 25-ei emailben Tom Delonge amerikai filmproducer, a blink-182 zenekar alapító tagja William N. McCasland-et, a légierő tábornokát ajánlja Podesta figyelmébe: “Amikor a Roswell-becsapódás történt, (a lezuhant járművet) a Wright Patterson Légibázisra szállították. McCasland tábornok néhány évvel ezelőttig pontosan ennek a laboratóriumnak a felelőse volt.”

pizap-com14767776855026

3. A nullaponti energia, a Vatikán és Obama elnök

Edgar Mitchell asztronauta – a hatodik ember, aki a Holdra lépett – ebben 2015. januári levelében azt sürgeti Podestától, hogy találkozzanak és egyeztessenek egy pontos dátumot az UFO-akták nyilvánosságra hozataláról. A találkozón a Vatikán képviselője is jelen lenne. Ezt írja Mitchell: “Sürgős, hogy a lehető legközelebbi időpontban egyeztessünk egy találkozót, hogy megbeszéljük az (UFO-akták) nyilvánosságra hozatalát és a nullaponti energia kérdését.

“KATOLIKUS KOLLÉGÁM, TERRI MANSFIELD IS JELEN LENNE, HOGY TÁJÉKOZTASSON BENNÜNKET A VATIKÁN LEGFRISSEBB ETI-ÉSZLELÉSEIRŐL.

A lévélben Mitchell azt is megemlíti, hogy Genfben, az ENSZ-képviseleten találkozott Barack Obama elnök gyerekkori honolului barátjával, Pamela Hamamoto nagykövettel, “akit röviden tájékoztattam a nullaponti energiáról.

“ÚGY HISZEM, A BIZALMASAINK KÖZÉ SOROLHATJUK, ÉS SZÁMÍTHATUNK RÁ, HOGY OBAMA ELNÖKNEK BEMUTATJA (A JAVASLATUNKAT).”

pizap-com14767777977517

4. Soros György és az UFO-akták

A Podesta-stáb belső emailjéből kiderül, hogy egy washingtoni lobbicsoport (X-PPAC, Földönkívüli Jelenségek Politikai Akciócsoport Bizottság) 2008 végén azt sürgette, hogy az akkor hivatalba lépő Obama elnök “hozza nyilvánosságra mindazt, amit a hadsereg és a hírszerzés tud és tesz a földönkívüliekkel kapcsolatos jelenségekről”. A stáb azt javasolta a X-PPAC igazgatójának, hogy keresse meg John Podestát az ügyben.

“Ha tanácsra van szüksége ezekben a kérdésekben, az (Obama beiktatását előkészítő bizottság) társelnökéhez, John Podestához forduljanak. Az igazsággal kapcsolatos embargó megszüntetése érdekében végzett erőfeszítései legalább 1993-ig nyúlnak vissza, a Rockefeller Kezdeményezésig. A PRG (Paradigm Reseach Group – egy másik földönkívüli témákban aktív lobbiszervezet) szerint (Podesta) teljesen képben van a földönkívüliek jelenlétéről és elkötelezett, hogy egy nyitottabb, átláthatóbb kormányzati politikát valósítsunk meg.

“EBBEN ÖSSZHANGBAN VAN A CENTRE FOR AMERICAN PROGRESS ELNEVEZÉSŰ ELEMZŐKÖZPONTJÁNAK PÉNZÜGYI TÁMOGATÓJÁVAL, SOROS GYÖRGGYEL.”

pizap-com14767779305048

Forrás: vigyazo.blog.hu – wikileaks.org

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up