felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » A “Sátánnal” fenyegetik az oroszok az USA-t

A “Sátánnal” fenyegetik az oroszok az USA-t

Nyilvánosságra kerültek az első felvételek Oroszország legújabb csapásmérő fegyveréről, a szuperbombaként is emlegetett legújabb interkontinentális ballisztikus rakétáról.

maxresdefault_161

A Sarmat 17.000 kilométer/órás sebességgel képes közelíteni a kijelölt célpont felé

Az eszköz beceneve elég világos és vészjósló üzenetet hordoz, az oroszok ugyanis „Sarmat”-nak, azaz Sátánnak keresztelték el a töltetet.

pizap-com14775238602412

A térkép azt mutatja, mennyi idő alatt érné el a Sátán Texast

Csak, hogy semmi kétség ne maradjon a kétkedőkben a fegyver hatékonyságával kapcsolatban: szakértők szerint az 1945. augusztus 6-én Hirosimára dobott Little Boy csupán játékfegyvernek tűnik a Sátán árnyékában.

uahwws2eqoql9pokf4qx

A Hirosimára dobott Little Boy, közvetlen azelőtt, mielőtt a a bombát az azt hordó gép, az Enola Gay bombaszekrényébe helyezték volna

Az oroszok új „csodagyerekéről” annyit tudni, hogy egyetlen csapással képes lerombolni Franciaországot, de az Oroszországtól csaknem 9000 kilométerre lévő Texast is képest elérni és elpusztítani. A két ország közötti távot egyébként kevesebb mint 25 perc alatt tenné meg.

3298cc5de076b2f259885c3fda7c8b93

A föld gyomrába süllyesztett indítóállásokból, de akár tengeralattjárókról is ki lehet lőni a rakétát

A Sátán 16 nukleáris töltetet cipel magával és szárazföldről, de akár egy tengeralattjáróról is útjára lehet indítani. A Sátán képességi közül talán az egyik legijesztőbb, hogy képes elkerülni a mindent figyelő radarrendszereket is.

Forrás: blikk.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up