felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Történelmi bejelentésre készül Obama még a leköszönése előtt

Történelmi bejelentésre készül Obama még a leköszönése előtt

Kiszivárgott hírek szerint több amerikai kormányzati tisztviselő is próbálja rávenni Barack Obamát, hogy hozza nyilvánosságra a leköszönése előtt, hogy Amerika kapcsolatba lépett egy földönkívüli civilizációval Obama hivatali ideje alatt.

aaaaaa

Steve Bassettet a Paranormális jelenségek kutatóintézetének vezetőjét két nappal Hillary Clinton veresége után egy kormányzati tisztviselő kereste meg azzal, hogy végre célba ér a lobbizás mert úgy tűnik Obamát sikerül rávenni, hogy hozza nyilvánosságra a kapcsolatfelvétel tényét. A kormányzati tisztviselő ezért Steve Bassettet kérte, hogy készüljenek fel a nagy bejelentéssel járó következményekre.

Bassett nyilvánosságra hozta az üzenetet, amely így hangzott: 

pizap-com14767782547331

“Azon személyek és szervezetek, akik közvetlenül részt vesznek a földönkívüli intelligenciák vizsgálatában, készüljenek fel mert Obama elnök nyilvánosságra hozza a kapcsolatfelvétel tényét a védelmi miniszter beleegyezésével.”

Clinton választási kampányában többször is utalást tett rá, hogy megválasztása esetén szintén nyilvánosságra hozza a földönkívüliekkel kapcsolatos eddigi tényeket. Ha a hírnek hinni lehet akkor január 20. előtt megtörténhet a nagy bejelentés.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EIFOiHIrtxE[/youtube]

Forrás: frissvilag.com

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up