felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Láthatóvá vált az amerikai UFO-bázis a Google Timelapse-ben

Láthatóvá vált az amerikai UFO-bázis a Google Timelapse-ben

Összeesküvés-elméleteket kedvelők és UFO-rajongók régen vitatott témája került kamera elé a Google nemrég közzétett időutazó alkalmazásában. Hiszünk benne, vagy sem, igazi csemege.

pizap-com14811291535141

A keresőóriás Timelapse felvételein (timelapse = hosszú idő alatt felvett képek gyors lejátszása) ugyanis a világ bármely részén rögzített műholdas képeket lehet lejátszani, s kiderül, hogy a területen mi változott.

Persze az ufológusok elsőre nem a sarkköri jégmező olvadását, vagy lakóhelyük változásait nézték meg, hanem a hírhedt 51-es körzetet.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Opg3rbxCGVg[/youtube]

Az amerikai kormány nevadai titkos bázisáról évtizedek óta terjednek azok a hírek, hogy ide vitték (viszik) az idegen űrlényektől származó repülő szerkezeteket, lezuhant maradványokat.

Annyi legalábbis biztos, hogy a negyven kilométer átmérőjű terület repülési tilalmi zóna. A Groom Lake kiszáradt tómedrében és környékén található területet régen elkerítették, és sokáig nem is adtak semmilyen választ a kíváncsiskodóknak.

pizap-com14811294400787

A Google Timelapse felvételén látszik, hogy a hivatalosan nem létező objektum mekkorát fejlődött 1984 és 2016 között. Hívők sok különös részletet vélnek látni a műholdképeken.

Magunk is megnézhetjük, ha ide kattintva a Timelapse keresőablakába írjuk idézőjelek nélkül a „Nevada Groom Lake” szavakat. Az eredeti kifutópálya sokkal szélesebb és hosszabb lett, s új kifutópályát is építettek rajta keleti irányban. 

Olyan UFO-szakértők, mint Boyd Bushman, aki a Lockheed Martinnál dolgozott, állítják, hogy földönkívüli űrhajókat és technológiákat vizsgálnak itt.

Azt már közvetve megerősítették, hogy itt fejlesztették a U-2 kémgépet, az SR-71 Blackbirdöt, és az F-117A Nighthawk lopakodó vadászgépet.

Forrás: hirado.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up