felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Rejtélyes fénygyűrű jelent meg a viharfelhők közt Amerika felett

Rejtélyes fénygyűrű jelent meg a viharfelhők közt Amerika felett

Egy igen érdekes felvétel kerül fel a napokban az internetre egy amerikában videózott viharról. A felvétel készítője sem gondolta volna, hogy egy szép villám helyett ezt fogja látni.

A várt villám meg is érkezett, de nem egészen úgy, ahogyan számított rá. A viharos égen egy hatalmas fénygyűrű villant fel mintha elektromos kisülés lenne… a kisülés csak ezután világította meg a háttérben gomolygó felhőket is… nem egészen egy másodperc múltán a dörgést is rögzítette a kamera mikrofonja.

A különösen ragyogó fénygyűrű fél percig izzott még, mielőtt szertefoszlott. Hasonló “UFO-gyűrűket” már sok helyen észleltek bolygónkon, de eddig egyik sem vihar alatt bukkant fel és nem világítottak a sötétben.

Az UFO-hívők közt egyből elkezdődtek a találgatások. Vajon egy földönkívüli jármű nyitott féregjáratot, hogy elhagyja bolygónkat? Vagy inkább egy földi időutazó lépett be a téridő folyosóba? Esetleg egy titkos katonai kísérletnek lehettünk szemtanúi?

Az utóbbi években már az amatőr kutatóknak is feltűnt, hogy egyre gyakoribbak a megmagyarázhatatlan fényjelenségek, kisülések, fényörvények az égbolton. Vajon tényleg a CERN részecskegyorsítója bolondította meg a Föld mágneses mezejét, vagy valóban az idegenek ténykedésének tudhatóak be a gyanús anomáliák?

Forrás: napiufo.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up