felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Azt hitték, egy egyszerű barlangba mennek be: földönkívüli lények nyomára bukkantak odabent

Azt hitték, egy egyszerű barlangba mennek be: földönkívüli lények nyomára bukkantak odabent

Ez lehet a bizonyíték létezésükre? Az emberiség legnagyobb kérdéseinek egyike, hogy egyedül vagyunk-e a világegyetemben, vagy vannak más, idegen civilizációk is rajtunk kívül. Bár vannak szkeptikusok, az általános vélekedés az, hogy minden bizonnyal, ahogyan mi itt vagyunk, másik civilizáció is létezhet még. Bizonyítékként fel-felbukkannak ufófotók, melyek valódisága nem bizonyított, illetve mindenképp megemlítendőek a világ eltérő pontjain található, jól ismert ufósémára emlékeztető barlangrajzok, amelyek arra engednek következtetni, hogy az évezredekkel ezelőtt élő emberek találkozhattak a Földön idegenekkel, akiknek a látogatását e barlangrajzokban örökítették meg. Vajon tényleg itt jártak? Ha igen, vajon milyen szándékkal, és miért mentek el? Mindenesetre a most következő leleteket elképesztő élmény lehetett megtalálni.

Niaux-barlang, Franciaország

Tökéletesen beleillik a mai, szemtanúk fotói alapján kialakult ufóűrhajó-képbe a francia lelet, melyet a paleolit korban, valamikor Kr. e. 13-10 ezer között készítettek a barlang falára. Lehetséges, hogy valóban egy repülő csészealjat örökíthetett meg a néhai készítő?

Kimberley, Ausztrália

Kr. e. 3000 körül készültek azok a festmények, amelyeket az ausztrál őslakosok csak Wandjinának neveznek.

Az ausztrál barlangrajzokon érdemes megfigyelni a nagy szemeket, illetve a nagy fej körüli, fénygyűrűre emlékeztető, sárga sávokat. A fej jellegzetességei feltűnően összecsengenek a mai ufóképpel, mely ufó-szemtanúk beszámolói alapján alakult ki. Vajon tényleg találkozhattak ilyen lényekkel az akkoriak?

Tassili, Szahara, Algéria

A Kr. e. 6000 táján készült rajzon látható figura maximum a testfelépítését tekintve hasonlít emberhez, a feje egyértelműen nem olyan, mint az embereké. Honnan vehette volna egy akkor élt ember a mintát a rajzához, ha nem idegenek látogatása ihlette?

Sego-kanyon, Utah, Amerika

Ugyancsak hatalmas szemű lények láthatóak a nagyjából 7500 évesre becsült amerikai barlangrajzokon, melyeken érdemes megfigyelni a különböző öltözékeket és fejdíszeket is. Lehetséges az, hogy ez egyfajta belső hierarchiát jelképezett az esetlegesen idelátogató idegeneknél?

Val Camonica, Olaszország

Kr. e. 10 000 táján készülhetett az olasz barlangrajz, melyen a figurák különös, vonalzókra és szögmérőkre emlékeztető tárgyakat tartanak a kezükben. Fejük körül ismételten fénynek vélhető vonalak láthatóak. A figurák öltözéke védőruhára is emlékeztet, melyet azonban a tízezer éve élt emberek még nem ismerhettek.

A figurák egészen furcsák, lényegüket sajnos mai emberként nagyon nehéz megfejteni. A titokzatos alakok mindenesetre könnyűszerrel lehetnek bizonyítékai idegenek látogatásának.

Forrás: femina.hu

 

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up