felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Idegenek leszállóhelyére bukkantak Argentínában

Idegenek leszállóhelyére bukkantak Argentínában

A helyiek szerint az egyik márciusi éjszakán földönkívüliek landoltak a városuk melletti mezőn. Ennek nyomait másnap meg is találták. A vizsgálat még folyik.

2017 március 17-ének éjszakáján rejtélyes, gyűrűszerű alakzatok jelentek meg 12 ezer lakosú az argentin kisváros, Carmen de Arecot körülvevő mezőkön. A település lakói értetlenül állnak a jelenség előtt. A különös körök, amelyek úgy néznek ki, mintha valami kiégette volna a füvet a talajon, az előző nap még nem voltak ott. Sokan arra gyanakodnak, hogy az éj leple alatt a földönkívüliek landoltak a mezőn.

A helyiek 15 hatalmas körről beszélnek, de a híradásokban csak háromról láthatunk felvételeket. Különös, hogy minden kör azonos átmérőjű, vagyis teljesen ugyanolyanok. Mintha valóban egyfajta jármű hagyta volna őket. Vagy egy egész flotta… Ennek ellenére az adott időszakban nem jelentették, hogy bárki is eltűnt volna a környékről. Valami más célja lehetett a földreszállásnak.

Az incidens annyira felkavarta Carmen de Areco polgármesterét, Marcelo Skanski-t, hogy a helszínen sajtótájékozatót tartott a sajtó számára. Állítása szerint állami szakértőket hívtak a helyszínre, hogy kivizsgálják a hátborzongató esetet. A helyi nyomozók fűmintákat gyűjtöttek, és elküldik azokat a Buenos Aires-i Egyetem Mezőgazdasági osztályára elemzés céljából.

 Még az argentín híradóban is beszámoltak a különös körökről

Ufológusok szerint csak azt mulasztották el a helyszín vizsgálatkor, hogy egy Geiger-Müller számlálóval átvizsgálják a területet rádioaktív sugárzás után kutatva… Talán érdekes értékeket mutatott volna a műszer. Mások viszont, akik az egész UFO és földönkívüli témát dajkamesének tartják, csak egy bonyolultan kivitelezett átverésnek gondolják az esetet.

Talán majd a tudományos vizsgálat kimutat valamit, bár a legritkább esetben szokott az ilyesmi nyilvánosságra kerülni.

Forrás: napiufo.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up