felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Még idén jönnek új részek az X-aktákból

Még idén jönnek új részek az X-aktákból

Megnyugodhatnak a rajongók, tíz epizóddal folytatják az X-akták történetét, ráadásul még idén elkezdik adni a folytatást.

A Fox a 2017/2018-as tévés évadra újabb tíz epizódot rendelt meg az X-akták-ból, David Duchovny és Gillian Anderson mellett az alkotó, Chris Carter is aláírt már a folytatásra.

A csatorna vezetősége már korábban mondogatta, hogy szeretne újabb részeket a kultikus sorozatból, a szereplők és az alkotók időbeosztása azonban nehezen engedte ezt, eddig úgy nézett ki, leghamarabb 2018-ban jöhet csak az új etap.

“Ikonikus karakterek, fordulatokban gazdag történetmesélés, okos alkotók – ezek egy nagyszerű sorozat védjegyei” – mondta a Fox Broadcasting Company elnöke, David Madden, aki szerint az X-akták-ra mindhárom kitétel jellemző.

A sorozat eredetileg 2002-ben ért véget, hat évvel később viszont elkészült belőle a második mozifilm, tavaly pedig a szériát is feltámasztották – akkor hat új epizód készült, azok megítélése azonban felemás volt mind a kritikusoknál, mind a nézőknél

Forrás: origo.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up