felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Oroszország csapatokat vezényelt Észak-Korea határára

Oroszország csapatokat vezényelt Észak-Korea határára

Nem sokkal azután, hogy a jelentések szerint Kína 150 ezer fős hadsereget mozgósított az észak-koreai határra, az orosz távolkeletről is csapatmozgásokról érkeztek jelentések. Videófelvételek készültek tankokat szállító vonatszerelvényekről, és helyi médiumok más csapatmozgásokról is beszámoltak.

Az orosz hadsereg hivatalos tájékoztatása szerint mindez egy nemrégiben véget ért hadgyakorlattal függ össze, a megfigyelők szerint viszont inkább a Koreai-félszigeten fokozódó feszültség lehet az okat. Észak-Korea folyamatosan rakétakísérletekkel provokál, amire Donald Trump harapott is, külügyminisztere, Rex Tillerson pedig a megelőző csapást se zárta ki.

Egy amerikai támadás esetén egyrészt nem lehet kizárni egy gyorsan eszkalálódó, akár atomcsapásban végződő háborút, de az északi rezsim villámgyors összeomlását se. Ez utóbbi esetén szinte biztos menekültáradat indulna el az országból, elsősorban a hagyományos szövetségesek, Kína és Oroszország felé, ezért a csapatmozgások célja a határok lezárása, megerősítése lehet.

Forrás: dailymail.co.uk – 444.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up