felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Látványos tűzgolyót filmeztek Dél-Németország felett

Látványos tűzgolyót filmeztek Dél-Németország felett

Kedd este, egy nagy sebességgel száguldó zöldes színű fénygömböt rögzített egy dél-németországi tűzoltóság egyik kamerája. Természetesen nem kell a földönkívüliekre gondolnunk, ugyanis a látványos fényjelenség egyértelműen egy a föld légkörébe belépett meteorit volt.

Szerda hajnalban, egyes rádióállomások az X-akták sorozat jellegzetes főcímzenéjét bejátszva számoltak be a különleges jelenségről, sokan voltak akik a rendőrségre telefonáltak, és UFO-észlelésről számoltak be az esettel kapcsolatban.

“Talán egy korai Leonidák volt” – mondta Axel Quetz a Max Planck Csillagászati ​​Intézettől. Egy ilyen méretű és hasonló fényerejű tűzgolyó németországban minden második hónapban természetesnek vehető jelenség” – mondta Quetz.

A legtöbbjük azonban nem észrevehető, akár az időjárás miatt, akár azért mert a nappali órákban fordulnak elő. A Leonidák meteorraj egyébként pénteken érik el csúcspontjukat.

A látványos videofelvételt Frankfurt városától nem messze rögzítette a helyi tűzoltóság, azaz a Freiwillige Feuerwehr Höchen kamerája.

felfedes.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up