felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Hangrobbanásokat lehetett hallani a rejtélyes 51-es körzetnél

Hangrobbanásokat lehetett hallani a rejtélyes 51-es körzetnél

Két hangrobbanást is hallani lehetett az 51-es körzetként ismert amerikai katonai bázisnál. Az összeesküvés-elméletek hívei szerint a CIA földönkívüli technológiával folytat titkos katonai kísérleteket.

A kiszivárgott videón hallható hangrobbanásokat a bázis felett elrepülő két F-22-es vadászrepülő idézte elő. Az UFO Sekkers YouTube-csatornáján megosztott felvételen jól látható, ahogy a bázis felett két vadászgép 2400 kilométer per órás sebességre gyorsít föl.

A hangrobbanás a Föld légkörében szuperszonikus sebességgel haladó repülőgép által keltett erőteljes lökéshullám. E lökéshullám a repülőgéptől szétterjed, és ahol eléri a földfelszínt, ott hangos robbanást lehet hallani. Daily Mail híre szerint egyesek látni vélik, hogy a repülőgépek hajtóművéből lángok csapnak ki.

Természetesen a YouTube-csatorna tulajdonosai szerint a bázis környékén titkos katonai kísérletek zajlanak, ezek az átrepülések pedig az ebből származó zajokat hivatottak elfedni. Véleményük alapján a lángok is bizonyítják, hogy a CIA újfajta hajtóműveket tesztel.

Az 51-es körzet (angolul Area 51) egy amerikai katonai bázis beceneve, amely Nevadában található, az Amerikai Egyesült Államok nyugati részén. A katonai bázis elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése és fejlesztése. Többen állítják, hogy a területen földönkívüli kísérleteket végeztek, ezt az elképzelést azonban eddig senki sem tudta igazolni. A körzet létezését hivatalosan 2013. augusztus 13-án ismerték el.

Forrás: origo.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up