felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » A NASA-t leállította az Egyesült Államok kormánya?

A NASA-t leállította az Egyesült Államok kormánya?

A NASA, vagyis a Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal (National Aeronautics and Space Administration) összes közösségi platformján, egy elég érdekes üzenettel szembesülhetnek az odalátogatók. A felettébb furcsa kiírás, a Nasa hivatalos Instagram oldalán, és Twitter csatornáján, még csak pár órája lett megosztva, de máris hatalmas az érdeklődés, vajon mi is történhetett igazából?

A Twitter oldalra, körülbelül két órája, míg az Instagram oldalukra, egy órája írták ki a megdöbbentő felhívást, amely a következőképpen szól:

“Sajnáljuk, de nem tudunk posztolni, vagy válaszolni a hozzászólásokra az amerikai kormányzat leállítása miatt. Olyan hamar visszatérünk, amilyen hamar csak lehet!”

“Sajnáljuk, de nem fogunk tudni posztolni instagramra az amerikai kormányzat leállítása miatt, valamint minden nyilvános NASA tevékenységet eltörlünk, vagy elhalasztunk egy későbbi időpontig. Olyan hamar visszatérünk, amilyen hamar csak lehet. A kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.”

 

 

A NASA Twitter oldalán, szintén ez a szöveg található:

Egészen egyedi helyzetről van szó az Űrhajózási hivatal életében, ugyanis soha nem történt még hasonló a NASA fennállása óta. 

A NASA platformjainak leállításához nagyban hozzájárulhat az amerikai kormány három napja tartó leállása, amelyről bővebben itt olvashatnak.

felfedes.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up