felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Az Iszlám Állam terrortámadással fenyeget az oroszországi foci-vb alatt

Az Iszlám Állam terrortámadással fenyeget az oroszországi foci-vb alatt

A hírhedt terrorszervezet katonái arra figyelmeztetnek, hogy, ha rajtuk múlik, akkor Vlagyimir Putyin orosz elnököt kutya módjára fogják elégetni, valamint felgyújtják a labdarúgó-világbajnokság idején használt stadionokat is.

Lángoló stadionok Szocsiban – azzal fenyegetnek a videóban, hogy ez valósággá válik

Az Iszlám Állam kaukázusi szárnyának a tagjai szerdán egy olyan videót készítettek, amelyben terrortámadásokkal fenyegetik meg Oroszországot – írja a The Times of Israel.

A négyperces felvételen a dzsihadisták oroszul beszélnek, a videóban lévő képek egy része közel-keleti helyszíneken készült, a többi pedigoroszországi stadionokat mutat be, amelyeket az Iszlám Állam logóját viselő drónok bombáznak le.A képek többsége a 2014-es, Szocsiban rendezett téli olimpiai játékok helyszínét ábrázolja.

Egy terrorista arról beszél a videóban, hogy késes támadások várhatóak Oroszország szerte. Egy másik szélsőségesVlagyimir Putyin orosz államfőt kutyához hasonlítja, aki szerinte a pokolban fog égni.

A végén a terrorista kijelenti, hogy addig senki nem fog biztonságban élni, amíg nem lesz a Föld egy nagy Iszlám Állam. Mivel az elmúlt években volt néhány sikeres merénylet Oroszországban, ezért a szakértők óvatosságra intenek.

Brian Glyn Williams és Robert Troy Souza, a West Point (amerikai katonai akadémia) Terrorizmus Elleni Központjának (CTC) a munkatársai szerintaz Iszlám Állam mostani propagandája példa nélküli.A focivébé alatt 33 állam rendőrsége teljesít szolgálatot az országban, a biztonsági intézkedések pedig rendkívüliek.

Forrás: origo.hu

 

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up