felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Azonosítatlan repülő tárgyak csapódtak a földbe Kazahsztánban

Azonosítatlan repülő tárgyak csapódtak a földbe Kazahsztánban

Két izzó tűzgolyó csapódott a földbe 80 mérföldre Szamarától, ahol nemrég az angol – svéd világbajnoki negyeddöntőt játszották. Az orosz – kazah határ közelében található Bosztangyik településnél történt eset következtében 100 hektár füves, bokros terület égett le. A becsapódást megérezték a közelben lakók is.

A helyieket felébresztette a robaj, és igyekeztek minél előbb megfékezni a lángokat a becsapódott tárgy körül és a falu körül. Miután ez sikerült közelebb mentek a becsapódott tárgyakhoz.

“A mobilszolgáltatás a becsapódáskor szünetelt, mesélték a megrémült lakosok.” – írja a Mirror.

Asel Mukhambetkaliyeva helyi asszony mesélte az újságíróknak: “Úgy tűnt, mintha ez a ragyogó gömb forgott volna ahogyan átrepült a falu felett. Ezután lezuhant valahol a falu mögött, és felrobbant. Hangos dörrenés hallatszott. Még a ház is beleremegett. Nagy lángok és füst jelent meg a lezuhanás helyén. Rettegettünk. Jó, hogy senki sem sérült meg.”

A szerkezetnek volt egy lezárt ajtaja, amiből egy szelep állt ki. Megkísérelték kinyitni az ajtót, sikertelenül. A szemtanúk szerint nem is fémes tapintása volt az anyagnak, hanem inkább szövet szerű.

A tárgyak nagyjából 3 méter átmérőjűek, és gömb alakúak voltak. A Roszkoszmosz, az Orosz Szövetségi Űrügynökség még nem kommentálta az esetet. A tárgyak mibenlétét még találgatják. A legelfogadottabb magyarázat az űrszemét vagy régi műhold.

Forrás: delmagyar.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up