felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » UFO-k: Az ismeretlen mindenség csodái (szinkronos dokumentumfilm)

UFO-k: Az ismeretlen mindenség csodái (szinkronos dokumentumfilm)

Az UFO-k: Az ismeretlen mindenség csodái egy olyan magyar nyelvű UFO-s dokumentumfilm, amiben szinte semmi negativitás nincs. Mind a téma, mind a képanyag, mind a zene általában spirituális rezgést hordoz, amely megfelel az ötvenes években megalapozott és a mai napig tartó spirituális kontakta-kapcsolatok rezgésszintjének – még akkor is, ha a filmben megjelenő különböző tudósok, írók és UFO-kutatók még nem mind érik el ezt a rezgésszintet.

Ennek a filmnek az eredeti angol nyelvű másfél órás változatát még 1992-ben készítették, vagyis egy 26 éves filmről van szó, melynek a magyar verzióját a kilencvenes évek végén megvágták, megrövidítették és magyar szinkronnal látták el. Ugyanakkor jól érezhető, hogy ez a film még egy olyan szerencsés téridő-pillanatban készült, a nyolcvanas évek végétől a kilencvenes évek elejéig tartó reményteli várakozások korszakában, amikor még tömegek voltak kiéhezve itthon is, külföldön is a spiritualitásra, mivel ekkor a félelmet keltő, negatív, UFO-elrablásos, vagyis teljesen a szürkék befolyása alatt álló lélektagadó hamis UFO-kutatók még nem játszottak domináns szerepet.

Nézzünk szembe a tényekkel: gyakorlatilag minden “magyar” hivatalos és félhivatalos UFO-kutató és látnok a szürkék energiáiból él és dolgozik mind a mai napig. És a film alapvető spirituális szemléletmódjából következik az is, hogy a pozitív civilizációkkal kapcsolatba került küldöttekre és kontaktszemélyekre nagy hangsúlyt helyez, akiket aztán – hogyan is lehetne másképp? – a későbbi UFO-tematikájú filmekből módszeresen kihagytak. A film eredetileg egy VHS-kazetta nem egészen tökéletes felvételéről lett digitalizálva.

felfedes.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up