felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Különös jelenséget vettek videóra Thaiföldön

Különös jelenséget vettek videóra Thaiföldön

Darren Blakeley online fitneszguru Thaiföldön pihente ki az elmúlt időszak fáradalmait. Az 53 éves férfi április 22-én éppen Phuket szigetén tartózkodott, ahol az este folyamán olyan dolgot látott sok másik ember társaságában, amire a mai napig nincs magyarázat.

A férfi sok más emberrel együtt egy hatalmas vörös felhőre lett figyelmes az égen. Az emberek megálltak, kiszálltak az autójukból, leszálltak a motorjukról és nézték az önmagában is furcsa jelenséget. És ha ez nem lenne elég, még ennél is ijesztőbb dolog történt. Darren egyébként videóra is vette a nem mindennapi látványt.

A férfi elmondta, hogy az égen sehol máshol nem jelentek meg felhők, ám abban az egyben szinte vihar alakult ki, időnként még villámlott is. Aztán hirtelen megjelent egy repülőhöz hasonló szerkezetet, ami villámgyorsan repült ide-oda a felhő körül. A látványtól mindenkinek földbe gyökerezett a lába.

“Évek óta hiszek az UFO-kban és a paranormális jelenségekben, de ehhez hasonlót még soha nem láttam. Az a nagy felhő váratlanul kúszott fel az égre. Mindenkinek a földbe gyökerezett a lába a látványtól.” – mondta a férfi.

A videó azóta bejárta a világot, és sokaknak meggyőződése, hogy valóban földönkívüliek állnak a jelenség hátterében- írja a Mirror.

Forrás: femcafe.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up