felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Edward Snowden elmondta az igazságot az UFO-król, a chemtrailről és a Holdra szállásról is

Edward Snowden elmondta az igazságot az UFO-król, a chemtrailről és a Holdra szállásról is

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) titkos megfigyelését leleplező Edward Snowden rendesen beletúrt az USA titkosszolgálatainak adatbázisába, hogy megnézze, mi igaz az összeesküvés-elméletekből.

Tegyük fel, hogy egy napra teljes hozzáférést kapnánk az Egyesült Államok titkosszolgálatának teljes adatbázisához. Mi mindent néznénk meg benne? Hogy milyen háborús bűnökről tud az USA? Hogy milyen hatalmi visszaéléseket követnek el a politikusok? Vagy, hogy mi az igazság az összeesküvés-elméletek mögött? A lehetőség ezen a téren nagyjából végtelen.

Szerencsére van egy ember, aki nem felejtett el beletúrni az adatbázisba. Igen, Edward Snowdenről van szó, aki a jelek szerint nemcsak az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) globális megfigyelésére koncentrált. A nemrég megjelent, Rendszerhiba című könyvében számos összeesküvés-elméletről rántotta le a leplet.

Ezek szerint

az idegen intelligens életformák sosem léptek kapcsolatba a Földdel (vagy legalábbis az Egyesült Államokkal biztosan nem),

a chemtrail hülyeség,

a Holdra szállás megtörtént, és

a globális felmelegedés is valós probléma.

Snowden a The Joe Rogan Experience című podcastban nemrég azt is elmondta, hogy az Egyesült Államok nem rejteget semmilyen UFO-t. Ahogy fogalmazott, ha valóban rejtegetnek ilyesmit, akkor azt annyira jól teszik, hogy még a legbelsőbb emberek sem tudnak róla – írja az IFLScience. Nesze neked 51-es körzet lerohanása.

Snowden szerint az összeesküvés-elméletek azért is lehetnek ennyire népszerűek, mert sokak számára megnyugtató a tudat, hogy valaki más irányítja az életét, és valójában minden okkal történik – még akkor is, ha ez az ok negatív.

Forrás: hvg.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up