felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Összeesküvés: A NASA elhallgattatta az ufóról jelentő asztronautát

Összeesküvés: A NASA elhallgattatta az ufóról jelentő asztronautát

UFO-hívő körökben nagy vihart kavart, hogy a NASA belefojtotta a szót a Nemzetközi Űrállomás egyik asztronautájába, amikor állítólag idegen űrhajókról próbált volna beszámolni.

Elég sok ember hisz abban, hogy a földönkívüliek rendszeresen meglátogatják a Földet, csak ezt a kormányok igyekeznek eltitkolni. Állítólag a Nemzetközi Űrállomásnál is gyakori vendégek az “UFO-k”. Ezt a hitet, illetve a vele kapcsolódó összeesküvés-elméleteket még inkább táplálják azok a hírek, amelyek szerint a hivatalos szervek megpróbálják eltussolni az ilyen eseményeket.

Pár napja például nagy vihart kavart egy NASA-felvétel, amelyben – legalábbis az ufológusok szerint – a Nemzetközi Űrállomás (ISS) egyik orosz asztronautáját elhallgattatják, amikor egy földönkívüli repülő tárgyról próbál beszámolni.

A NASA kiadott egy november 20-án készült élő felvételt. A klipben az egyik orosz kozmonauta (azt nehéz eldönteni, hogy Oleg Szkripocska vagy Alexander Szkvorcov) folytat a jelek szerint hétköznapi beszélgetést a földi irányítással. Egyszer csak furcsa fények tűnnek fel a felvételen.

Az asztronauta ekkor még annyit mond: “ez egy (űr)hajó”. A földi irányító hangja azonban félbeszakítja az űrhajós mondandóját: “Mindent vettünk, veletek vagyunk, köszönjük!”

Egy ismert ufókutató, Scott Waring úgy véli, hogy a NASA földi irányítása azért szakította félbe az asztronautát, nehogy túl sokat áruljon el. Mert Waring szerint az űrhajós idegen űrhajót pillantott meg. Szerinte ezt észlelte a földi irányítás is az élő közvetítés képén, és gyorsan reagáltak, bár a leglényegesebb dolog: “ez egy hajó” már elhangzott.

Waring szerint ez 100 százalékos bizonyíték arra, hogy az ISS körül “rajzanak az idegen űrhajók”.

A NASA nem reagált a hírre, de a szkeptikusok szerint az “idegen űrhajó” nem más, mint az űrállomásról levált jégdarab.

Forrás: origo.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up