felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Jogi nyilatkozat – Impresszum

Jogi nyilatkozat – Impresszum

A Felfedes.hu oldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg weboldalainkat!

Az üzemeltető/felfedes.hu jelen weboldala, az azon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt áll. Azoknak – a nem továbbközölt illetve nem más forrásból származó tartalmak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az üzemeltető, illetve a felfedes.hu kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A weboldal üzemeltetője, továbbá éppen aktuális szerkesztője minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a felfedes.hu honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, az üzemeltető sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A felfedes.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A felfedes.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége!

Az üzemeltető nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Az üzemeltető weboldalának bármelyik olyan felhasználója, aki információt szolgáltat a felfedes.hu weboldalnak elfogadja, hogy az üzemeltetőnek/weboldalnak korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint az üzemeltető/weboldal az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni, kivéve ha a szerződő felek erről külön szerződésben másképp nem rendelkeztek.

Az üzemeltető/felfedes.hu weboldal tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembevételével kezeli a rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az üzemeltetőnek/felfedes.hu weboldalhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az üzemeltető/felfedes.hu weboldal- az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

Az üzemeltető/felfedes.hu weboldal kizárólag a megjelölt célra használja fel a személyes adatait, semmilyen formában nem adja át harmadik félnek és minden ésszerű erőfeszítést megtesz az ilyen adatok védelme érdekében.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a felfedes.hu weboldaláról más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a felfedes.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Az üzemeltető/felfedes.hu weboldal bármely – a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.

 

[powr-contact-form id=”0c27d0c1_1454459501781″]      

Copyright © 2015-2017 – Minden jog fenntartva!

 

 

Scroll Up