Home » Könyvajánló

Könyvajánló

Rohanó világunk mindennapjaiban sajnos nem jut sok idő az olvasásra, pedig mindannyian tudjuk hogy elengedhetetlen ha fejleszteni akarjuk ismereteinket, vagy csak hobbiból olvasnánk egy-egy könyvet. 

Az alábbi oldalon garantáltan megtalálja minden látogató a saját ízlésének megfelelő olvasmányt, legyen az Tudomány, Sci-fi, Ezoterika, Ismeretterjesztő, Történelem,. és még sorolhatnánk megannyi választási lehetőséget…

Válasszon inkább Ön! de..

Engedje meg, hogy segítsünk a választásban néhány izgalmas, misztikus könyv bemutatásával, melyeket saját magunk választottunk oldalunk látogatói számára, az adamobooks.com oldalról.  

A könyvajánló alatt lévő linkre kattintva, rengeteg olvasnivalót talál, akár letölthető formátumban is!

Nemere István: HOL VAGYTOK IDEGENEK?

Ismertető:

A szerző elméleti munkája érdekes kérdéseket boncolgat: láthatók-e a Földön annak bizonyítékai, hogy valaha jártak itt a kozmoszból érkezett idegenek? Járnak-e ide ma is?

Megtekintés az adamobooks.com oldalon ⇓

 

Balogh László Imre: Nostradamus a háttérhatalom poétája

Ismertető:

Általános rémisztés, misztifikáló, utólagos történelmi magyarázat – ennyit jelentett 500 éven át a nagy francia csillagászt vallatni.

A rejtély feltárásához ez a könyv merőben eltérő utat választott. Nostradamus életének és titokzatos hagyatékának ezoterikus átértékelése az évezredes összeesküvés tervet is leleplezi.

Nemcsak az derül ki, hogy vették rá a pestisdoktort műve megírására, vagy miként emelték még életében sztárprófétává, de azt is megfejtjük, hogy a háttérerő milyen szerepet szán a Magyarságnak az EU hamis egységében.

A feltárás kalandos útja némi ezoterikus előismeretet feltételez, így az elején nem sok szó fog esni főhősünkről. Hogy elsajátítsuk a felszín alatti tiszta érzékelés rutinját, előbb a leleplező ezotéria alapjait kell megszilárdítanunk.

E nem mindennapi könyv biztos kiindulópontot nyújt, amely a politikai tisztánlátás mellett az egyéni belső harmónia elérésében is szilárd támponttá válik.

A szerző                                                                                                          

            Megtekintés az adamobooks.com oldalon ⇓

 

John Scalzi: Vörösingesek  (sci-fi bestseller író)

Ismertető:

Andrew Dahl zászlóst épp most vezényelték az Egyetemes Szövetség zászlóshajójára, a Rettenthetetlenre. Kiemelt állomáshelyén Dahl nemcsak arra büszke, hogy a Xenobiológiai laborban dolgozhat, hanem, hogy részt vehet a felderítéseken is a hajó híres tisztjeivel. Az élet nem is lehetne szebb… amíg Andrew rá nem jön, hogy (1) minden felderítés halálos konfliktus egy idegen erővel, (2) a hajó bizonyos tisztjei mindig túlélik ezeket a konfliktusokat, miközben (3) egy alacsonyabb rangú katona elkerülhetetlenül meghal. Ezek után nem meglepő, hogy a ravaszabbak mindenáron igyekeznek kibújni a felderítések alól. Ráadásul Dahl olyan információkba botlik, amelyek hatására a barátaival együtt teljesen átértékeli, hogy mit is jelent a Rettenthetetlen fedélzetén szolgálni. Ahonnan csak egy eszelős, iszonyatosan kockázatos terv révén menekülhetnek meg.

Megtekintés az adamobooks.com oldalon ⇓

 

Philip K. Dick: Emlékmás  (a 20.század egyik legnagyobb sci-fi bestseller írója…Ezeknek a filmeknek adta az alaptörténetét: Szárnyas fejvadász, Az emlékmás stb.) A szerző további művei: ITT

Ismertető:

Az emlékeinket megváltoztathatják, de a valóság elől nincs menekvés Nem mindenki teheti meg, hogy a Marsra utazzon, ezért a szegények fejébe emlékeket ültetnek be, mintha ott jártak volna. Létezik egy alagút, ami a negyedik dimenzióban helyezkedik el, és pár lépéssel meg lehet tenni benne több száz kilométert. Az atomháború után az ENSZ robotok gyártásába kezd a szovjetek ellen. Az egyik marsi telepre egy vásáros űrhajó érkezik. A Földet leigázta egy idegen faj, azonban a kutyák és macskák meglepő módon életben maradtak. A fentiek között találhatunk már jól ismert és ismeretlen történeteket egyaránt. Philip K. Dick legújabb novelláskötete hat kultikus – többek közt Az emlékmás, Különvélemény és Sorsügynökség című filmeket ihlető – történetet tartalmaz, és további hat, magyarul eddig még nem olvasható művet.

Megtekintés az adamobooks.com oldalon ⇓

 

Michael Mansfield: Rémsziget

Ismertető:

 „A sziget lakosságának csaknem a fele eltűnt azon az éjszakán…
Helyzetem igen nehéz, hiszen semmiféle megbízható tanú vallomására nem támaszkodhatom. Igen kevés tárgyi bizonyítékot sikerült begyűjteni…
Összegezve a vallomásokat, az az érzésem, hogy egy ostoba és hibbant, kollektív átverésről van szó. Mégis, az adatok feltűnő egyezőséget mutatnak…
Egy Hulaie nevű rendőrkapitány elmondása alapján valamiféle járvány vette kezdetét…
A kikérdezettek között volt egy brit állampolgár, aki mélyreható információkat szolgáltatott az eseményekről. Vallomása szerint ő és társai idézték elő a rémes eseményeket, amikor egy titkos lelőhelyet kutattak fel Bulugami partjai közelében, az óceánban…”

Részletek Jason Hobbard FBI különleges ügynök Bulugami-i rejtéllyel kapcsolatos jelentéséből.

Megtekintés az adamobooks.com oldalon ⇓

 

Carl Thomas: TÜNEMÉNY

Ismertető:

A világ legnagyobb repülőterén különös jelenségek zavarják meg a hétköznapok rendjét. A rendszeres, és egyre sűrűsödő titokzatos eredetű áramkimaradások miatt ki kell üríteni az egész repteret, majd az eset további kivizsgálása érdekében rangos szaktekintély segítségét kérik egy idős csillagász személyében. Az áramkimaradások okozója ugyanis egy rejtélyes rádiójel-sorozat a világűrből…A jelsorozatot feltehetőleg egy meghatározhatatlan kozmikus jelenség bocsátja ki, amely egyre közeledik a Földhöz.

Megtekintés az adamobooks.com oldalon ⇓

Sci-fi e-könyvek: ITT ⇓

Adamo Books Kiadó: Megtekintés ⇓

 

 

Tovább az adamobooks.com oldalra ⇓

 

  

Az adamobooks.com által szponzorált hirdetés – 2017  Az oldal tartalmának másolása, felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után!

 

felfedes.hu

Vélemény, hozzászólás?

Scroll Up