felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Jelentések nem hagyományos repülőgéppel kapcsolatban

Jelentések nem hagyományos repülőgéppel kapcsolatban

“A dokumentumok a külföldi sajtókban megjelent, meg nem erősített UFO-megfigyelésekről, valamint az amerikai Központi Hírszerzési Ügynökség (CIA) jelentéseiről szól, az 1940-es évektől az 1990-es évek elejéig. Minden itt megjelent dokumentum eredeti példánya, megtalálható a Central Intelligence Agency hivatalos oldalán, melyek teljes tartalma, egyéb kiegészítések nélkül, eredeti változatukban kerülnek bemutatásra. Az eredeti dokumentum a lap alján található!”

 

Jelentések nem hagyományos repülőgéppel kapcsolatban

Jelentés száma: Nem látható

Dátum: 1955 október 19

Ország: USA, Kanada

 

1. A jelentett objektum hasonlóságokat mutatott az „Y” projekttel kapcsolatban, ami még kutatási fázisban van Kanadában, az Avro Aircraft Ltd.-nél, szerződéssel az US légierővel.

2. Néhány dizájnnal kapcsolatos tanulmány is van az „Y” projekttel kapcsolatban. A jelenlegi tanulmány szerint egy 30 láb (9.144 m) átmérőjű, 1.1 láb (0.33 m) vastag (kör alakú?) szárnyra. A következő volna a teljesítménye:

Sebesség – 3
Emelkedési sebesség – 120.000 láb (36.576 m)
Mennyezet – 102.000 láb (31.089 m)
Hatótávolság – 700 tengeri mérföld (1296.4 km)

3. Jelenlegi erőfeszítések a szélcsatornák teszteléséről szólnak, amiket 800.000 dolláral támogat az US légierő.

4. Az „Y” projektet John Frost irányítja. Mr. Frost elmondta, hogy az ötletet a repülő masinákkal kapcsolatban egy német csapattól szerezte a 2. világháború után. A szovjetek ugyanattól a csapattól úgyszintén szerezhettek információt.

5. Mivel mind kettő objektumot ugyanabban az időben jelentették olyan helyről, ahol legkevésbé sem végezhettek tesztrepülést, valószínűleg már szolgálatban lévő objektumról volt szó.

6. Az „Y” projekttel kapcsolatban az első információink óta az ASD figyelemmel követi a szovjetek valószínűleg hasonló projekttel való munkálkodását.

Eredeti dokumentum pdf formátumban:

KÖVETKEZŐ JELENTÉS

Figyelem! A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény I. Fejezetének 1. § / (4)5 bekezdése alapján, valamint a 4. § / (2) pontja alapján, a Central Intelligence Agency (CIA Washington, D.C. 20505) által közzétett, majd a felfedes.hu weboldal által fordított, valamint a továbbiakban publikált tartalma, szerzői jogi védelem alatt áll! Az oldalon található szöveg előzetes engedély nélküli felhasználása, másolása, ill. más oldalakon való publikálása tilos! A szerzői jogok megsértése polgári jogi és büntető jogi jogkövetkezményeket von maga után!

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up