felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Nyolc ember látott egy repülő csészealjat

Nyolc ember látott egy repülő csészealjat

“A dokumentumok a külföldi sajtókban megjelent, meg nem erősített UFO-megfigyelésekről, valamint az amerikai Központi Hírszerzési Ügynökség (CIA) jelentéseiről szól, az 1940-es évektől az 1990-es évek elejéig. Minden itt megjelent dokumentum eredeti példánya, megtalálható a Central Intelligence Agency hivatalos oldalán, melyek teljes tartalma, egyéb kiegészítések nélkül, eredeti változatukban kerülnek bemutatásra. Az eredeti dokumentum a lap alján található!”

 

Nyolc ember látott egy repülő csészealjat – Stockholm, Stockholms-Tidningen

Jelentés száma: Nem látható

Dátum: 1959 március 20

Ország: Svédország

 

Nem kevesebb, mint nyolc megbízható ember figyelt meg egy „repülő csészealjat” Stigsjoe, Haenoesand felett nemrégiben. Az objektum lassan közelítette meg a szemtanúkat Laangsjoen felől, déli irányból, kb 300 méteres magasságban. A tárgy kerek, 6-8 méteres átmérőjű volt, fénylő gyűrű vette körül, ami 2 méter széles lehetett. Az objektum alsó része pirosas-sárgás fényt bocsátott ki magából. Körülbelül három percig volt látható.

Az incidens a katonai hatóságoknak jelentve lett.

Eredeti dokumentum pdf formátumban:

KÖVETKEZŐ JELENTÉS

Figyelem! A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény I. Fejezetének 1. § / (4)5 bekezdése alapján, valamint a 4. § / (2) pontja alapján, a Central Intelligence Agency (CIA Washington, D.C. 20505) által közzétett, majd a felfedes.hu weboldal által fordított, valamint a továbbiakban publikált tartalma, szerzői jogi védelem alatt áll! Az oldalon található szöveg előzetes engedély nélküli felhasználása, másolása, ill. más oldalakon való publikálása tilos! A szerzői jogok megsértése polgári jogi és büntető jogi jogkövetkezményeket von maga után!

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up