felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Repülő objektum Sztálingrádban

Repülő objektum Sztálingrádban

“A dokumentumok a külföldi sajtókban megjelent, meg nem erősített UFO-megfigyelésekről, valamint az amerikai Központi Hírszerzési Ügynökség (CIA) jelentéseiről szól, az 1940-es évektől az 1990-es évek elejéig. Minden itt megjelent dokumentum eredeti példánya, megtalálható a Central Intelligence Agency hivatalos oldalán, melyek teljes tartalma, egyéb kiegészítések nélkül, eredeti változatukban kerülnek bemutatásra. Az eredeti dokumentum a lap alján található!”

 

Repülő objektum Sztálingrádban

Jelentés száma: 00-B-78589

Dátum: 1954 július 4

Ország: USSR, Sztálingrád

 

1954 tavaszán kórházban voltam sárgaságkezelés miatt egy katonai kórházban …. mellett (48 48 Y. 44 32 x). Két alkalommal a lábadozásom alatt néhány pácienssel együtt láttunk egy azonosítatlan objektumot a horizontól-horizontig repülni, délkelettől északnyugat felé. Úgy tűnt, mintha emelkedett volna. Nem tudom elmondani, milyen volt, de ahogy emlékszem, körülbelül egy percbe telt, mire a látószögemből kiért az objektum. Ez az objektum nagy vibrációt okozott a levegőben és csikorgó, fütyülő hangot hallatott magából, ami különbözött egy tüzérségi lövedék repülése közben hallható hangtól. Nem láttam az objektumot magát, de láttam mekkora zavart okozott a levegőben, ami úgy tűnt, mintha „beborítaná”.

Eredeti dokumentum pdf formátumban:

KÖVETKEZŐ JELENTÉS

Figyelem! A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény I. Fejezetének 1. § / (4)5 bekezdése alapján, valamint a 4. § / (2) pontja alapján, a Central Intelligence Agency (CIA Washington, D.C. 20505) által közzétett, majd a felfedes.hu weboldal által fordított, valamint a továbbiakban publikált tartalma, szerzői jogi védelem alatt áll! Az oldalon található szöveg előzetes engedély nélküli felhasználása, másolása, ill. más oldalakon való publikálása tilos! A szerzői jogok megsértése polgári jogi és büntető jogi jogkövetkezményeket von maga után!

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up