felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » 300 méter átmérőjű Dávid csillag látható a Google Maps-on Mezőgecsénél

300 méter átmérőjű Dávid csillag látható a Google Maps-on Mezőgecsénél

Mezőgecse egy magyarok lakta falu Kárpátalján, Szatmárcsekétől 4 kilométerre a Tisza jobb partjától nem messze. Az Árpád-kori település nevét először 1232-ben említik a krónikák. A község a Gecsey család ősi fészke már a 14. században népes és virágzó – adja hírül a Háromhatár.

Az ua-reporter.com ukrán nyelvű internetes hírportál hívta fel a figyelmet a Mezőgecsénél található, a Google Maps-on is látható hatalmas hexagramra. Hogy hogyan keletkezett, arról senkinek nincs ötlete, a tudósok munkája lesz kideríteni.

Mivel a hexagramot azonosítják a Dávid csillaggal, egyes elméletek szerint régen beregszászi, illetve a környéken élő népes zsidó lakosság hozhatta létre. A honlap szerint előfordulhat hogy a helyi, több mint tízezres zsidóság deportálása előtt a helyi lakosság bevonásával misztikus védelmi célból alkothatták meg.

Mester Andrással Mezőgecse polgármestere és a helyi Hagyományőrző Egyesület elnöke azt nyilatkozták, hogy a faluban valós emlékek nincsenek a hatszög kialakulásáról, pár évvel ezelőtt egy területfelmérés alkalmával egy térképen rajzolódott ki a hexagram, azóta tudnak a létezéséről. Elmondta még, hogy van egy újkeletű monda: Állítólag 1958-60 körül hozták létre azt a katonai telepet ahol a csillag található. A tiszt, aki irányította az építkezést, állítólag ő alakította így ki. Milyen szándékkal, azt nem tudni.

11424449_991128950919878_8428354021409638811_n

Bárhogyan is legyen a története, a hexagra a ma Gecsén élőkre is hatással lehet!

A hexagram a régi varázskönyvek szerint jelentős mértékben hozzájárulhat az üzleti vállalkozások és a pénzügyi manőverek sikeres lebonyolításához, de az anyagi gyarapodás más formáihoz is segítséget nyújthat.

Az okkultisták szerint ráadásul az ilyen és hasonló alakzatok felerősítik, illetve fókuszálják az akaraterőt, aktivizálják a tudatalatti mélyén szunnyadó mágikus energiákat, és a felszínre hozzák az emberben parafenomenális képességeket.

Sajnos a hexagramon még a szovjet rendszerben katonai telep épült, ahová rakétákat telepítettek. Jelenleg radarállomáskén funkcionál, éppen ezért magánszemélyek részére megközelíthetetlen.

Forrás: karpatnews.com

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up