felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Az USA végórái?

Az USA végórái?

Élhetetlenné válik Amerika??? – Éhínség és vízhiány

Hiába a hatalmas haderő, a látványos gazdasági sikerek, a napi szinten ezertonna szám nyomtatott petrodollár, az USA mégis haldoklik. Nem egy másik hadsereg győzte le, hanem az általa kizsákmányolt, és igába hajtott természet.

Az Egyesült Államok nyugati felében irtózatos szárazság, és annak nyomában súlyos tűzvészek pusztítanak. Kaliforniában már korlátozzák a vízfogyasztást, egyre gyorsuló ütemben folyik az elsivatagosodás.

Amerika középső részén a hatalmas földalatti vízgyűjtő lencse amely a legutolsó jégkorszakban vízzárványként maradt hátra 80%-ban már kiapadt. Ezáltal az USA éléskamrájának tartott közép-nyugat mezőgazdasága öntözés hiányában megszűnik.

A Hover gát által a Colorado folyón kialakított hatalmas tó vízmennyisége alig a harmadára apadt. A Colorádó folyó már nem éri el a Csendes óceánt, torkolata kiszáradt, a folyó a torkolattól már jó száz kilométerre “megszűnt”!!!

Mindehhez vegyük hozzá a délről történő latin bevándorlást, és a feketék egyre súlyosabb demográfiai növekedését is.

Most pedig:

“A méhek több mint 40 százaléka elpusztult tavaly Amerikában
Öt méhkolóniából több mint kettő kipusztult tavaly az Egyesült Államokban, a szakembereket az döbbentette meg leginkább, hogy a legnagyobb pusztulás éppen nyáron történt – derült ki egy szövetségi felmérésből. 2014 áprilisa óta az amerikai méhészek méhkolóniáik 42,1 százalékát veszítették el, ami az utóbbi öt év második legkiugróbb méhpusztulásának számít – mutatta ki az amerikai mezőgazdasági minisztérium számára készült, szerdán nyilvánosságra hozott felmérés, amely a méhészek közreműködésével zajlott. Összehasonlításként: 2013 és 2014 között 34,2 százalékos volt az amerikai méhpopuláció pusztulása. A friss felméréshez mintegy 6100 méhésztől kaptak adatokat, akik 400 ezer kaptárral rendelkeznek, ami az amerikai méhkolóniák 15,5 százalékát teszi ki. Oklahomában, Illinoisban, Iowában, Delaware-ban, Marylandben, Pennsylvaniában, Maine-ben és Wisconsinban a kaptárok több mint 60 százaléka kihalt 2014 áprilisa óta. (MTI)”

11377331_991090350923738_306639073614387805_n

Albert Einstein: “Ha a méhek eltűnnek, az emberiségnek alig négy éve van a kipusztulásig”

Ugyanis a méhek végzik az ember által termelt, és elfogyasztott kultúrnövények beporzásának mintegy 98%-t!
Helyettesíteni, pótolni ezt a “munkát” pedig semmivel sem lehet!!!

Amerika hamarosan egy hatalmas éhség, és szomjúságlázadásnak fog elébe nézni. Ez elkerülhetetlen.
Nincs az a szuperhadsereg tankokkal, repülőkkel, hadihajókkal amely ezt megtudná gátolni. Hiába építik a hatalmas FEMA táboraikat, hiába Denver új repterén a “Noé Bárkájának” nevezett szupertitkos óriási “túlélőbunker”, ezek csak ideig óráig tudnak menedéket nyújtani a kiválasztott nagyon keveseknek, és elzárni a táborokba a lázongókat.

Ugyanis az azokat őrző katonák is éhesek és szomjasak lesznek.
A hadsereget is etetni kell/ene. Csak éppen nem lesz miből.

Minden ellenpropaganda, hazugság, csúsztatás, és melldöngetés ellenére ez a folyamat már visszafordíthatatlanná vált.
Haldoklik az óriás, és csupán már agóniájában csapdos szerte széjjel.

Forrás: emberiseg.hu

Ossza meg ismerőseivel!

One Reply to “Az USA végórái?”

  • Érdemes megfigyelni, ahogyan a „kiszámolta” után következik, az „állítólag kiszámolta”, majd a „városi legenda szerint”. Nos, az biztos, hogy egyetlen írott szövegében sem jelentett ki ilyesmit Einstein, és az se túl valószínű, hogy szóban megtette, mivel 1994 (!) előtt sehol sem fordult elő említés erről a neki tulajdonított állításról. Újabban olyan elméletekkel is párosították Einstein kijelentését, miszerint a méhek a mobiltelefonok miatt pusztulnak (majd) ki, mert azok elektromágneses mezője zavarja a kommunikációjukat, a kaptártól irreális távolságra küldve őket, ahonnan nem tudnak hazatérni.

    Egyelőre a telefonos elmélet is csak elmélet, amelyet sokan vitatnak, és Einstein megállapítása is csak legendának tűnik, de ez még nem azt jelenti, hogy ne lenne tényleg baj. Egyes felmérések szerint a Föld méhpopulációja az 1970-es évek óta 60 (!) százalékkal csökkent, a méhpusztulás pedig különösen az ezredforduló óta gyorsult fel. A legaggasztóbb pedig az egészben az, hogy ennek okait egyelőre csak találgatják a tudósok is. Mivel az emberiség táplálékának 90%-át adó száz növényfajta 70%-át méhek porozzák be, ez igencsak súlyos gondokat jelenthet a jövőben. Azért a négy évet még nem kell elkezdenünk visszaszámolni: a méhek fogyását is megpróbálják megállítani mindenféle eszközzel, és alternatív beporzási módszerek is képbe kerültek, no meg ne feledkezzünk meg a szélporozta terményekről sem… Szóval lehet, hogy nem halunk ki pár éven belül, de az könnyen előfordulhat, hogy az étkezésünk idővel átalakul – ha nem mentjük meg a méheket.

Comments are closed.