felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » A szkafanderes alak titka

A szkafanderes alak titka

Ötven évvel ezelőtt egy angol tűzoltó, Jim Templeton kirándulni vitte családját a közeli mocsarakhoz. Új fényképezőgépével egy egész sorozat fotót készített lányáról. Jim örökre emlékezni fog arra, amit az egyik előhívott fotó hátterében megpillantott.

“1962. május 23.-án szép idő volt. Nem sütött a nap, de kellemes idő volt. Úgy döntöttem, lefényképezem a lányomat, Elizabethet az új ruhájában. Amikor az előhívott képeket megkaptam, teljesen más volt, mint amire számítottam. Egy szép képre számítottam, amin a lányom mosolyog, ehelyett azt kellett látnom, hogy háttérben egy ember áll olyan öltözékben, ami űrruhára emlékeztetett. De vajon ki ez, és honnan került ide?” − tette fel a kérdést magának a lánglovag.

Egyik délután egy fekete Jaguar érkezett a tűzoltóság elé. Két férfi érkezett vele, akik azt kérték, vigyem el őket pontosan arra a helyre, ahol a fotó készült. Rákérdeztem, hogy honnan jöttek, mire azt a választ kaptam, hogy ez nem tartozik rám. Egyébként is csak számuk van, és a kormánynak dolgoznak. Ennyit kell tudnom.

Templeton elkalauzolta a két idegent a helyszínre, ahol részletesen kikérdezték, kitérve az időjárási viszonyokra és a helyi madárvilágra is, majd azt sugallták neki, hogy véletlenül egy sétáló embert sikerült lefényképeznie. Ő azonban határozottam állította, hogy akkor rajtuk kívül senki nem tartózkodott azon a környéken és ő sem látta az alakot. A furcsa viselkedésű idegenek dühösen bepattantak kocsijukba és Templetont otthagyva elviharzottak. A tűzoltó öt mérföldet gyalogolt hazáig, de soha többet nem zaklatta az üggyel kapcsolatban senki.

A sci-fi filmek közkedvelt szeplői a MIB-ek (azaz Men In Black-ek − emberek feketében), akik megfélemlítik, megzsarolják az ufóesetek szemtanúit. Afféle fantomok ők, akik utasításra teszik dolgukat, ám létükre eddig semmiféle kézzelfogható bizonyíték nem volt. A fenti elbeszélés azonban arra utal, hogy talán mégsem fantáziaszülemény a titokzatos kormányügynökök léte, felbukkanása…

Forrás: latogatok.hu

Ossza meg ismerőseivel!