felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Két igen különös hely az Antarktiszon

Két igen különös hely az Antarktiszon

Számos kutatás, náci expedíciók, földönkívüli bázisok és megannyi különböző összeesküvés elméletek tárgya mai napig szinte az egész déli sarkvidék, az Antarktisz. Földünk legszélsőségesebb földrészét dermesztő hideg, a hó és elképzelhetetlen mértékű jégtakaró uralja. Elképzelhető hogy a kutatócsapatokon kívül mások, más civilizáció is jelen van bolygónk eme titokzatos pontján..

A technika fejlődésével, műholdakkal való feltérképezésben előrehaladott világunkban,már aligha van olyan hely a Földön, amit ne tudnánk szemügyre venni. Így van ez az Antarktisszal is, és legnagyobb megdöbbenésünkre magyarázat nélküli helyeket is találunk a jégvilág egyes részein.

Jelen esetben korlátozzuk le két különös helyre a hatalmas földrész titkait, melyek nem mindennapi látványt nyújtva gondolkodtatják el az embert a rejtélyek világában.

11402474_995490627150377_2720464359166471250_o

Egyesek mesterséges (földönkívüliek által használt..) bejáratként emlegetik a képeken felfedezett hatalmas nyílásokat, (mások titkos katonai bázisoknak vélik) azonban nem vethető el a természetes kialakulásuk sem.

Ahogy a Google Earth programban is láthatjuk mindezt, az alábbi koordinátákat használva, megbizonyosodhatunk róla, valóban különös mindez, hiszen alig tudunk valamit róluk. Mindenesetre ott vannak, bárki számára megtekinthetőek.

Google Earth program koordináták: (1.) -66.553122, 99.838471, (2.) -66.603457, 99.720319

Az első képen látható óriási lyuk méretei: 30 méter magas, és 90 méter széles hozzávetőlegesen, és első ránézésre talán nem feltételezhetjük róla hogy egy mesterségesen létrehozott “bejárat avagy kijárat” lenne egy földalatti titkos bázishoz. Legfőképp nem egy földönkívüli civilizációhoz tartozó titkos alagútrendszert rejt. (1.kép Google térképen)

kulkfelf1

A második kép viszont gondolkodóba ejthet mindannyiunkat. Hasonlóan “kialakult” tátongó nyílás, de.. egy furcsa részlet mégis megragadja az ember fantáziáját, hiszen a felső része, mintha már nem tűnne annyira természetesnek.. (2.kép Google térképen)

kulkfelf2

Vajon mit látunk, miből lehet a felső pereme ennek a hatalmas lyuknak, egy különleges fém ötvözet, egy optikai csalódás melyet a műholdfelvétel miatt látunk teljesen másnak?

Ezek után érthető hogy megannyi teória veszi körül a szóban forgó (titkos bázis, földönkívüliek, stb..) helyszíneket, viszont valahol érthető is, hiszen mindenképpen különös hatással vannak mindenkire.

Magyarázat természetesen nincs, csak a már unott teóriák, felvetések halmaza, melyek semmi biztossal nem szolgálnak ez esetben sem. Talán egyszer kézzel foghatóbb bizonyítást kapunk, de az is lehet hogy örök talány marad mindez, mint a legtöbb rejtélyes hely, amiket mégis felfedezettnek hívunk..

Ossza meg ismerőseivel!