felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Mit keresett az ukrán repülőgép a pápai katonai reptéren?

Mit keresett az ukrán repülőgép a pápai katonai reptéren?

A tegnapi napon, két érdekes repülőgép szállt fel a Pápai reptérről. Az első gépet a megfigyelő még messziről látta, de gyanús volt, hogy a gép jóval nagyobb, mint az ott le és felszálló NATO gépek. Emiatt motorra ült, és közelebb hajtott a főúton a reptérhez, hogy szemügyre vehesse, ha egy hasonló gép szállna fel. Nagyjából fél órával később valóban a levegőbe emelkedett egy hatalmas gép. A repülő szerkezete és felépítése jellemző, eltéveszthetetlen, egy IL-78 as szállítórepülő volt.

11393214_991195214246585_6563104733189372395_n

Felvetődik a kérdés, egyetlen NATO országnak sincs ilyen repülőgépe, akkor mit keres egy ilyen katonai gép egy NATO légibázison? Ezt a típus összesen három ország tartja üzemben Oroszországon kívül. Egy orosz katonai szállítógép magyar-USA légibázisra érkezése sajtó téma lett volna, így ezt kizárhatjuk. Ezen kívül marad három ország, India, Pakisztán, és Ukrajna. Indiai szállítógépnek szintén semmi keresnivalója itt, már csak a távolság miatt sem, különben sem NATO gép, vagyis egy NATO katonai bázison megint semmi keresnivalója. Más szempontól, milyen katonai feladatot hajtana errefelé végre egy indiai katonai gép? Nagyjából semmifélét. Pakisztán pontosan hasonló helyzet, mit keresne egy nem NATO gép egy NATO bázison? Miután a pápai reptér katonai reptér, oda baráti látogatásra, vagy konzervekért nem száll le repülőgép, hacsak nem fegyvert szállít. Ezek az országok azonban pillanatnyilag nem vásároltak USA fegyvereket, India áll éppen egy rakéta tárgyalásban az USA-val, de a vásárlás akár több év is lehet. Marad Ukrajna, egy olyan ország, amely háborúban áll saját népével.

Miután tegnap megjelent egy cikk a Kárpáthír oldalon, hogy láthatóan amerikai katonai konvoj haladt át a határon letakart szállítmányokkal, sokkal érdekesebb a kérdés, mit keresett egy (minden valószínűség szerint) ukrán Il-78 szállító repülőgép a pápai katonai reptéren? Erre a kérdésre illene a magyar kormány megfelelő minisztériumának reagálni, mielőtt belekeveredne hazánk valami olyan helyzetbe, amibe nem kellene.

Az Il-78 jellegzetes formája alapján nehezen téveszthető össze más repülőkkel (a képen egy pakisztáni gép látható)

Forrás: NemzetiArcvonal.net

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up