felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Furcsa égi jelenséget örökített meg egy amerikai férfi

Furcsa égi jelenséget örökített meg egy amerikai férfi

A felhők mögött egy fénycsóva hol erősebben, hol gyengébben világított, teljesen kiszámíthatatlan ritmusban. A NASA magyarázattal szolgált azonnal a hírre.

Egy Indiana államban élő férfi június 12-én bringázni indult, ám útközben furcsa dologra lett figyelmes a levegőben.

A felvételeken úgy látszik, mintha egy óriási fáklyával hadonászna valaki a felhők mögött, de mivel ez nem lehetséges, egyből megindult a találgatás, hogy itt bizony egy UFO-t lehet látni. Vagy legalábbis annak a fényeit. A megoldás persze ennél egyszerűbb, legalábbis ahogy azt a NASA Astronomy Picture of the Day nevű aloldalán lehet olvasni egy hasonló videó kapcsán.

ufofelf

Az űrhivatal leírásában ez áll:

“Ez egy természetes időjárási jelenség. A zivatarfelhő külső részén található jégkristályok képesek átmenetileg megváltoztatni a statikus elektromos töltést. Amikor ezek a kristályok egy elektromos mezőbe kerülnek, érzik a rájuk ható erőt, és egyszerűen a mezőhöz igazítják magukat. A jégkristályok egy része a fényt a kamera irányába hajlítja, és amikor a mező megváltozik, újrarendezik magukat.”

A videó készítője állítja, hogy más állhat a jelenség hátterében:

“Fogalmam sem volt, hogy mi lehetett, amíg utána nem néztem, amikor hazaértem, és kiderült, hogy ez az úgynevezett HAARP, egy kormányzati kutatási program. Közelebbről nézve a videó elején jobban látszik, hogy a fénysugár eltűnik egy pillanatra, a felhő egyik része felé mozog, majd újra vissza.” – írta videójához a NomadFreeman nevű felhasználó.

A linken megtekinthető a felvétel: Felfedés – Furcsa égi jelenséget örökített meg egy amerikai férfi

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up