felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Ufókat lehetett látni a NASA élő felvételén – gyorsan félbe is szakították

Ufókat lehetett látni a NASA élő felvételén – gyorsan félbe is szakították

Újabb „megdönthetetlen bizonyíték” arra, hogy a földönkívüliek látogatják a Földet, és az amerikai kormány ezt titkolja.

ET, UFO, UFOS, sighting, sightings, NASA, photos, ESA, JAXA, top secret, disk, flying, saucer, orbit, earth, craft, mothership, paranormal, news, world, cnn, cnbc, Justin Bieber, Screen Shot 2013-05-07

Pár nap alatt már több millióan nézték meg azt a nemrég közzétett felvételt, amin egyesek szerint három földönkívüli űrhajót lehet látni, ahogy elhagyják a Föld légkörét. A videót a Nemzetközi Űrállomás egyik kamerája készítette, és a NASA élő közvetítésében lehetett látni. Az összeesküvés-elméletek gyártóit különösen az a tény gondolkodtatta el, hogy az amerikai űrkutatási ügynökség az „ufók megjelenésekor” váratlanul leállította a közvetítést – minden bizonnyal azért, hogy eltitkolják az esetet, ami véletlenül felvettek.

[embedplusvideo height=”400″ width=”600″ editlink=”http://bit.ly/1Knlw9q” standard=”http://www.youtube.com/v/wySFvmvr6Mg?fs=1″ vars=”ytid=wySFvmvr6Mg&width=600&height=400&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1956″ /]

Hogy a felvételen valójában mit is lehet látni, azt persze senki sem tudja, a kis piciny fehér foltok bármik és akármik is lehetnek. A NASA egyelőre nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, de lássuk be, akármit is mondanának, akik ufóknak gondolják a fénypontokat, azokat úgysem fog meggyőzni semmilyen úgynevezett „logikus magyarázat” arról, hogy a kormányzat csak egy ócska magyarázattal próbálja szőnyeg alá söpörni a „bizonyítékot” arra, nem vagyunk egyedül.

Forrás: Hir24

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up