felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » 2016 végére minden Magyar megkapja a biochipet- kötelező jelleggel!

2016 végére minden Magyar megkapja a biochipet- kötelező jelleggel!

Ahogyan szerte a világban szép lassan, alattomos módon beindult a beültethető chipeket népszerűsítő kampány, várható volt, hogy a hazai lakájmédia képviselői is fel fogják dobni a témát és elkezdik masszívan mosni az agyakat.

Nem kellett sokat várni, íme egy anyag, amiben most már minket, magyarokat is megpróbálnak elcsábítani, és tetszetőssé tenni az Új Világrend globális rendőrállamának egyik legfontosabb ellenőrző eszközét… Íme az inkriminált anyag:

chipfelf01
Kényelmesebbé válik az élete, ha kiborg lesz

A biochip beültetésének következményeit vizsgálják, az eszköz számos téren könnyítheti meg életünket, de nem veszélytelen. Mi értelme van a bőrünk alá ültetni egy biochipet? Erre a kérdésre kereste a választ a Kaspersky Lab kutatója, Evgeny Chereshnev.

Fontos lépésnek tartja a biochipet a zárak szempontjából: megszűnhetnek a kulcsok, sőt akár a szállodai recepciók is, hiszen egy NFC rendszer bevezetésével a hotelszobák ajtaját okos telefonunkkal, vagy akár a kezünkbe ültetett chip segítségével érintésünkkel is kinyithatjuk.

Eltűnnek a kuponok és az iratok

Szükségtelenné válhatnak továbbá az iratok: a közúti ellenőrzést és a sofőrök életét is egyszerűbbé tenné, ha műanyag jogosítványunk helyett egy adatbázisból kérdezhetnék le vezetési engedélyünket.

Mivel a chip titkosított, adatainkhoz tényleg csak hivatali személy férhetne hozzá, ráadásul csak amikor szolgálatban van.

A biochip továbbá felesleges kedvezménykártyáinktól is megszabadítana minket: elég egy felhasználói azonosító, amire a biochipen keresztül jóváírják az adott kedvezményt.

chip1
Nem kell se pénztárca, se bankkártya

Az NFC fizetésnek hála még bankkártyára sem lesz szükségünk vásárláskor: elég a biochippel beinjekciózott kezünket a leolvasóhoz tartanunk, és már le is emelik számlánkról az összeget. A chipben tárolhatóak lennének továbbá a befizetett közlekedési jegyek és bérletek, valamint a koncertbelépők is, így semmilyen iratot és papírt nem kellene magunknál tartani.

Az ember maga a jelszó

Az internetes holnapok nem kell majd többé bejelentkezési adatokat kérjenek a felhasználóktól, így nem kellene folyamatosan újabb és újabb jelszavakat észben tartanunk, elég lenne biochipünket használni, mely úton keresztül adataink is titkosítva maradnak.

Védené továbbá a módszer laptopjainkat, okostelefonunkat és egyéb mobileszközeink, melyek a biochip segítségével csak a hozzájuk rendelt felhasználó kezében működne. Ennél fogva egy olyan világban, ahol a biochip elterjedt, értéktelenné válnak a lopott mobiltelefonok.

A hekkerek is felfigyelnek majd rá

Bár a bőr alá ültetett biochip számos további területen, például a betegek nyilvántartásában, és az okos otthonok kezelésében is könnyebbséget hoz, az újítás a kiber bűnözők figyelmét is fel fogja kelteni.

Ha a rendszert megtámadják, fennáll a veszélye, hogy a hackerek érintkezés nélkül eltulajdonítsák adatainkat, vagy akár pénzünket.

(Origo)

Eddig tart a cikk. Persze arról elfelejtik tájékoztatni a nagyérdeműt, hogy egy ilyen beültetett készülék ara is alkalmas, hogy méterre pontosan meghatározza helyzetünket, a tárolt adatokat pedig a kormányszervek akár folyamatosan megcsapolják, így állandóan a Nagy Testvér monitorozása alá kerülhetünk. A pénzügyeink szintén nyilvánossá válnak, és amennyiben a rendszeruraknak nem tetszik a viselkedésünk, kritikai észrevételeink, ne adj isten, ellenálló tevékenységünk, egyszerűen kikapcsolhatják ezt a kis drágaságot és akkor gyakorlatilag ellehetetlenülünk a társadalomban, hiszen azt az azonosítónkat tették működésképtelenné, ami révén mindenhez hozzáférnénk – pl. a bankszámlánkhoz. Ez a szerkezet tehát csupán látszatra biztosít kényelmi szolgáltatásokat, egyébként épp úgy viselkedik, mint a magukat liberálisnak mondók: Csak addig mutatja szebbik oldalát és csak addig toleráns, amíg azt mondod és azt teszed, amit ő akar. Amint élni kívánsz demokratikus alapjogaiddal és ellentétes nézeteket, eszméket vallva nyilvánulsz meg, máris lekapcsolnak a hálózatról.

Ezeknek a beépíthető készülékeknek a következő generációi mg okosabbak lehetnek. Nem csupán az összes személyes adat tárolására, azok folyamatos frissítésére, helyzetünk meghatározására lesznek jók, hanem a testfunkcióink figyelésére, sőt, akár lehallgató funkciókkal is felvértezhetik ezeket. Szóval tessék igen nagy fenntartásokkal fogadni az efféle, aljas propaganda cikkeket, sőt, az lenne a legokosabb, ha a társadalom a lehető legnagyobb ellenállás fejtené ki az efféle orwelli technológiákkal szemben.

(Az már más kérdés, hogy a klasszikus értelemben vett kiborg kifejezés nem igazán alkalmazható erre a technológiára, de ne legyünk telhetetlenek, és ne várjuk el azt, hogy a lakájmédia zúg firkászai bármilyen alacsony szinten releváns kifejezéseket használjanak…)

Forrás: organikusok.blogspot.hu

Ossza meg ismerőseivel!

9 Replies to “2016 végére minden Magyar megkapja a biochipet- kötelező jelleggel!”

 • Nincs szó a lakossági bevezetésről, ez egy félrevezető cikk. Ahogy nézem a többihez hasonlóan.

 • Hatástalanítani lehet – mágneses árnyékolással, majd kpróbáljuk az alufóliát, ha bevezetik, de ha ez nem jó talán a permalloy lemez hatásos lesz 🙂

 • az a jó benne, hogy amire használni akarják azt a sok nagyokos sem érti. Az agyhullámok elektromágneses manipulálására fogják használni. Kit érdekel a makaróni recepted, meg hogy hol és kivel nyaraltál? Meg van az a technológia ami minden, mondom minden függőleges tárgyat képes rádioantennává alakítani. Ilyen antennák hálójában az RFID chip igenis vezérelhető. Ráadásul a sok baromnak ott van a zsebében a hülyetelefon ami a másik “átjátszó” kütyű. Aztán egy szép nap rájösz, hogy a gondolataid nem belőled jönnek….

 • Ne nézzetek annyi filmet, jót tenne. Komolyan.

 • Teljesen igazad van. Ezeket az eszközöket egyrészt nem lehet ki, vagy bekapcsolni, hiszen ahhoz kellene benne legyen vezérlő elektronika. Továbbá nem lehet lehallgatni vele senkit, sem nyomon követni, csak gondoljatok bele, mennyi áramot fogyasztana? És azt honnan nyerné, az emberi szervezet milliwattokat képes leadni, az összes leírt huncutsághoz kell vagy másfél amper. Egyszerűen fizikálisan lehetetlen. Ez a chip egy kódolt számsort tartalmaz, semmi mást, egy arra alkalmas olvasó kiolvassa ezt, majd egy adatbázisból kiemeli a többi szükséges infót. Ja és mielőtt elfelejtem az energiát nem a szervezettől veszi el, hanem jeladótól, vagyis, ha nincs jeladó, a chip nem működik. (direktbe kikapcsolni nem lehet). Az igaz lehet, hogy az egy helyen tárolt adatokat megszerezhetik, ha bejutottak, könnyen okozhatnak nagyobb károkat. De! Nyilván erre az államnak garanciát kell vállalni, mármint az esetleges kártalanításra, másrészt, inkább másolják le az azonosítóm, és fosszanak ki, minthogy betörjenek, megöljenek, megerőszakoljanak és utána fosszanak ki, stb. A nyomkövetést pedig máshogy oldják meg. Rengeteg eszközt használunk, aminek saját akksija van, és valamilyen hálózathoz tud csatlakozni (net, telefon). Minden hálózati kiszolgálónak, wifi routernek, telefontoronynak van azonosítója, IP címe. Amikor egy eszközöd bejelentkezik egy adóhoz, tudják, hogy az adott kiszolgáló hová van regisztrálva, vagyis helyileg hol van, a távolságot a toronytól jelerősség alapján lehet kiszámolni. Ez a technológia elég régi, egyszerű és hatásos. Vagyis ha követni akarnak a chip nélkül is tudnak.

 • Manapság 800 forintért lekaszálják a kisnyugdíjast, ha a javaid kell valakinek, az elveszi chippel vagy anélkül…

 • És ha mégis megengedhetőnek vélnénk az egészet: azért fognak megölni, vagy csak szimplán kezedet levágni, hogy hozzáférjenek a javaidhoz. Uff.

 • ittmindenkihulye

  Valószínűleg azért nem említi a cikk a nyomkövetést mert egy hatalmas marhaság.
  Az nfc technológia marhára nem alkalmas rá, sőt a sokat emlegetett rfid sem!
  Még 1x leírom, NEM ALKALMAS RÁ!
  Mégis mit kéne tenni ahhoz h megorroljon ránk valaki és kikapcsolja a chipet?
  Minden amitől befostok, most is alkalmazható lenne, csak minek? azért, hogy ellopják a sajtos makaróni receptemet?
  Gondolkodni kéne néha és kevesebbet kábszizni.

 • Amint szóhoz jutok a döbbenettől, hozzászólok

Comments are closed.