felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Európa felé tart az ISIS kegyetlen hóhéra?

Európa felé tart az ISIS kegyetlen hóhéra?

Isztambul — Politikai migránsok, azaz bevándorlók közé vegyülve menekül – vélhetően Európa felé – a világ egyik legveszélyesebb terroristája.

A rapperből az Iszlám Állam (IS) egyik hóhérjává lett Abdel-Majed Abdel Bary (25) vágta el a torkát, majd fejezte le James Foley amerikai újságírót, a vérengzést az IS egyik propagandavideóján lehetett látni.

Ő pózolt a szerencsétlen férfi levágott fejével a felvételen, és szinte egészen biztos, hogy a kezéhez még ezen túlmenően is rengeteg vér tapad. Régóta tudták, hogy az elkövető a korábban Angliában élő L. Jinny néven tevékenykedő népszerű rapper, aki évekkel ezelőtt csatlakozott az Iszlám Államhoz, és akinek most, úgy látszik, elege lett a vérengzésből, de főleg az ezzel járó rossz körülményekből. Bary évekkel ezelőtt Angliából jutott át Szíriába, ahol beállt a szélsőséges iszlamisták közé, nem is véletlenül.

article-2732393-20BA885000000578-863_634x607

Az apja nyomdokain haladt, az egyiptomi születésű férfi Oszáma bin Láden egyik fő embere volt, most egy amerikai börtönben vár sorsára. Két amerikai nagykövetség elleni merényletben játszott szerepe miatt ítélték el. Abdel-Majed Abdel Bary főleg a britek Afganisztánban, és Irakban vállalt szerepe miatt állt a gyilkológépek sorába.

Most viszont már onnan menekül az amerikaiak bombázása elől, de nem tetszik neki az sem, ahogy az Iszlám Állam soraiban bánnak vele. Most jött rá, hogy Angliában rapperként sokkal jobb dolga volt. Ami a nagy baj, erre nem csak ő jött rá, vele még legalább 50 terrorista menekül a szétesni látszó Iszlám Állam területeiről.

Bary már tudja, hogy mindenképp itt a vég, ugyanis ha elfogják, a legveszélyesebb terroristákra váró büntetést kapja. Ha azonban az Iszlám Állam emberei kapják el, árulóként őt is lefejezik.

– Azért menekült el, mert hiányzott neki a rappelés, na meg a nők, ott nem igen hagyták csajozni, túl nagy volt a szigor. Miután megszökött, egy sor bombázót bejelölt a Facebookon, főleg olyanokat, akiken alig van ruha – súgta meg a Daily Mail egyik újságírójának a titkosszolgálat egyik embere.

Forrás: Blikk

Ossza meg ismerőseivel!