felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Hogy mi kell nekik? Természetesen a földünk és a vizünk!

Hogy mi kell nekik? Természetesen a földünk és a vizünk!

Ha a ma még dúsgazdag arab olajországok nem akarnak 20-30 év múlva éhen és szomjan halni, akkor kell nekik Európa. Nem az itt élők, hanem a víz, az élelmiszer és az infrastruktúra.Egy kérdésre soha nincs értelmes válasz migránsügyben!

Hetek óta folyik pro és kontra az őrjöngés migránsügyben. Vannak, akik érvelni próbálnak és vannak, akik érzelmi alapon küldik el a másik felet az édesanyjukba. Egy – sokak számára tán lényegtelennek tűnő – kérdésre soha sem érkezett értelmes válasz.

Miért ide, Európába özönlenek a migránsok, miért nem valamelyik gazdag ara országba menekülnek?

89279152.TZWPRZwR.DubaiAirshow2007274

A beözönlést támogatók megelégszenek annyival, hogy „nem mindegy? Itt vannak, itt kell segíteni.” Vannak persze, akik érzik, hogy ez nem válasz. Ők mindenféle eszmefuttatást vezetnek le, hogy ezek demokráciára, szabadságra vágynak.

A baj mindkét válasszal, hogy hamis. Hamis, mert igenis tudnunk kellene, hogy a százezer szám „menekülők”, miért vállalják a halálos kockázatot a tengeren vagy az embercsempész autókban, illetve a sok ezer kilométeres gyalogtortúrát, miközben alig pár száz kilométerre gazdag és hasonló vallású, berendezkedésű államok vannak.

Nos, a valódi válaszért sokkal messzebb kell tekintenünk. Mégpedig előre az időben!

20-30 év múlva elfogy a kőolaj – ez biztos. 20-30 év múlva az emberiség tudja majd nélkülözni az kőolajat – ez is szinte biztos. 20-30 év múlva a megújuló energia nagyobbrészt pótolja a kőolajat – ez is szinte biztos.

20-30 év múlva elfogy az a kőolaj, amire a dúsgazdag arab olajországok mai mérhetetlen jóléte alapszik – ez biztos. 20-30 év múlva a ma még dúsgazdag arab olajországoknak nem lesz olyan bevételi forrása, amiből finanszírozni tudják az életüket – ez szinte biztos. 20-30 év múlva nem lesz pénze vízre és az élelmiszerre a ma még dúsgazdag arab olajországoknak – ez is szinte biztos.

20-30 év múlva a ma még dúsgazdag arab olajországok rá lesznek szorulva a vízre és az élelmiszerre. Honnan tudják ezt megszerezni? A legközelebbi Európából. Itt van ivóvíz, van értékes termőföld, van megfelelő infrastruktúra ezek fenntartására.

Ha a ma még dúsgazdag arab olajországok nem akarnak 20-30 év múlva éhen és szomjan halni, akkor kell nekik Európa. Nem az itt élők, hanem a víz, az élelmiszer és az infrastruktúra.

Hát ezért vándorolnak be százezer, majd pedig milliószám muzulmán tömegek Európába. 20-30 év bőven elegendő idő arra, hogy átvegyék népességben is az uralmat az európai kontinens védekezésre képtelen részén.

A mostani beözönlők a szálláscsinálói a modern arab inváziónak. Ne feledjük, már ma is van olyan nagyvárosa Európának, ahol már muszlim a polgármester. És vannak olyan nagyvárosok, ahol a muszlimok pár éven belül többségben lesznek. Ezt a folyamatot erősíti és gyorsítja föl a bevándorló invázió.

Ezért nem engedik be a dúsgazdag arab országok a muzulmán „menekülteket”. Sőt, nem is oly titokban ezért támogatják is azt, hogy Európába özönöljenek. Biztosan nem véletlen például, hogy a mostani nagy invázió az olajár tartós és drámai csökkenése után következett be. Az olajkorszak közeledő végének drámai jelei ezek.

20-30 év múlva azonban az olaj helyett a mai dúsgazdag arab olajállamok az európai vízzel és terményekkel fognak gazdálkodni. Az európai ember pedig szép lassan muzulmánná válik, vagy kiszorul a kontinens nagy részéről.

Forrás: http: aktiv-blog.net

Ossza meg ismerőseivel!